ALI IMAŠ LAHKO LJUBEČO POZORNOST S STRANI MOŠKEGA BREZ UGAJANJA, PRILAGAJANJA IN RAZDAJANJA SEBE?

Nova tukaj? Vem, kako je v tem norem tempu sodobnega sveta, ob vseh obveznostih ohranjati stik s seboj. Ni lahko. Še posebej zato, ker smo ženske po naravi tako zelo prilagodljiva bitja in ker brez dvoma drži kot pribito, da zmoremo. Ne glede na to, kaj se nam dogaja, zmoremo. Vendar žal to pogosto naredimo na račun sebe.

Odnosi so nam, ženskam, izjemno pomembni. In na začetku imamo običajno dober občutek... moški se trudi, je vljuden, prijazen, odpira vrata, je pozoren. Moški so po naravi radodarni, pozorni in prisotni. In to je tisto kar ženske potrebujemo. Vendar se po nekaj mesecih odnos ohladi. In takrat običajno začneš s pritoževanjem in upaš, da ga boš s sitnarjenjem prisilila k nekdanjemu obnašanju.

Pogosto v začetku odnosa opazimo tiste malenkosti, ki nas motijo, a jih spregledamo in se prilagodimo v upanju, da bomo moškega prevzgojile s svojo ljubeznijo. Upaš, da se bo spremenil, ker te ima rad.

Če te zanimajo odgovori na vprašanja, ki so se ti porodila ob branju teh odstavkov, si najprej snemi brezplačni zapis Utelesi izvorno moč svoje Ženske Duše, tako, da izpolniš obrazec na desni strani, kamor kaže puščica.

Če te zanima več o tem, komu pomagam in kakšen je moj pristop, beri naprej.

Se prepoznaš v eni ali dveh situacijah?

---- Bistra si, iznajdljiva, veš kako biti uspešna. Vse ti gre kot po maslu, samo v svojem ljubezenskem živlenju imaš občutek, da si popolna zguba. Moški te ne sliši, ne upošteva tvojih želja, ignorira te in včasih imaš občutek, da se v tvoji družbi enostavno izklopi.

---- Skupaj sta. Končno imata vikend samo zase. Tvoje razočaranje je izjemno, ko tvoj dragi zvečer gleda televizijo, da ne govorim o tem, kako te prizadane, ko ti naslednje jutro pove, da pogreša otroke.

---- Izjemno skrbna si, nekako obvladuješ svoj neskončni seznam; poskrbiš za otroke, za dom, za perilo, hrano, hišnega ljubljenčka in ko zvečer utrujena potrebuješ samo malo naklonjenosti, tvoj moški pa to razume, kot da si končno pripravljena na seks.

---- Trdo delaš, trudiš se, da bi bili vsi zadovoljni. Včasih se počutiš kot Superženska, ko ti uspe toliko stvari v enem dnevu. On pa tega sploh ne opazi. Pa ne samo to, pritožuje se, da si ne vzameš časa zanj in spet si prizadeta ob dejstvu, da ti ne nameni ljubeče pozornosti, ki jo potrebuješ.

---- Počutiš se izjemno, v tvojem trebuhu prhutajo metuljčki in kupila si seksi perilo, da bi ga presenetila za rojstni dan. Ko ga vsa vznemirjena vprašaš kakšne načrte ima za zvečer, razočarana ugotoviš, da gre s prijatelji na tekmo in potem na pivo.

---- Si v odnosu, vendar se počutiš osamljena, ali zapuščena in na trenutke imaš tisti čudni občutek, kot da živita s tvojim moškim vsak svoje življenje. Nobene povezanosti, intimne bližine ali dušnega stika, po katerem hrepeniš.

---- Otroci so končno zaspali, obesiš perilo, zložiš posodo v pomivalni stroj, pregledaš pošto, pospraviš mizo, pripraviš sendviče za malico naslednji dan in ko si končno pripravljena za odhod v posteljo ugotoviš, da je ura že čez polnoč in da vsi spijo, vključno s tvojim moškim. Dan je odletel mimo tebe brez objema, brez poljuba, brez nežnosti, ki bi jo tvoje utrujeno telo nujno potrebovalo.

Vse te situacije so bile del mojega življenja in so del življenj številnih žensk s katerimi prihajam v stik. Če si tudi ti ena od njih, me veseli, da sva se ujeli.

Kakšne so ženske, ki se najpogosteje obračajo name?

…. stara je med 36 in 42 let
…. polno zaposlena in pogosto utrujena od vsega "delovanja" in nenehnega truda, da bi ji uspelo
…. prepričana, da če se bo bolj potrudila, da ji bo uspelo, pa ne ve, kako se lotiti vsega skupaj
…. preplavljena z informacijami in zmedena glede tega kaj sploh deluje
…. hrepeni po izpolnjenosti in povezanosti v svojem partnerskem odnosu
…. pozabila je na svojo magnetično privlačnost, na svoj sijaj, svoj žar, ki ga prispeva v odnosu
…. mama otroka ali dveh, tudi treh, ki je pozabila nase in se je postavila na zadnje mesto, kar se po vsej verjetnosti kaže v zamerljivosti in nezadovoljstvu, ki ju občasno občuti tvoj partner

In kakšen so vrednote ženske, ki je del srčnega kroga ženstvenosti?

…. Ljubi življenje. Ljubezen je na prvem mestu.
…. Lepota. Prepoznava lepoto v svetu, ki jo obdaja.
…. Povezanost s sabo. Stik s svojo žensko dušo je ključnega pomena za vse ostale odnose.
…. Negovanje svoje ženstvenosti. Magnetična privlačnost je tista, ki povabi moškega, da jo želi negovati, jo zaščititi, osrečiti in z njo preživljati svoj čas.
…. Resnica. Ko si iskrena s seboj in si poveš resnico, se osvobodiš.
…. Intimnost. Intimna bližina žensko izpolni in osreči.
…. Družina in skupnost. Stvari nas osrečujejo, ko jih delimo v skupnosti, ki nas ljubi in podpira.

Pridruži se mi in vsak teden boš prejela novičke na temo kako bolje razumeti razliko med moško in žensko naravo ter ustvariti intimno partnerstvo.

Enostavno vpišeš svoje ime in email v obrazec na povezavi tukaj.... Poleg tega dobiš tudi brezplačno eKnjigoUtelesi izvorno moč svoje Ženske Duše.

Če te zanima, kakšen je moj pristop in kako deluje, klikni tukaj in beri dalje...

Bodi Sijajno!

Taja Albolena