DivineFemme PROGRAMI IN PODPORA

 

Ženska Duša ima globino, širino, svojo ciklično naravo odstira počasi, od nas zahteva drznost, ranljivost in predanost.

Ženska Duša se odziva na svetost in potrebuje Tebe, da jo izražaš, da jo utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Tvoja ciklična narava je del procesa in zato na moji spletni strani ne boš našla ponudb v stilu v 30 dneh do razsvetljenja. To kar ponujam so programi in podpora, ki jo je preizkusilo več sto žensk in ki vedno znova v njihova življenja vnašajo radost, ženstvenost in globoko povezanost s seboj, z ljudmi in s svetom.

Verjamem, da je sodobna ženska tista, ki lahko spremeni svet s svojo držo, s svojim zadovoljstvom, podporo in ljubeznijo, s svojim magnetnim izžarevanjem, ki podpira življenje v vseh oblikah.

Na strani lahko najdeš moje temeljne programe in podporo, ko ne veš kaj potrebuješ.

 

TEMELJNI PROGRAMI

Spoznaj svojo žensko naravo in kako ji zaupati ter jo zaživeti v polnosti. KODA:ŽENSKA je program v 6 delih, ki je nastal kot serija odgovorov na najpogosteje zastavljena vprašanja žensk.

 

Odkrij, kaj pomeni, da resnično stopiš v polno moč svoje ženske duše, v sodobnem svetu, ki ceni moški princip delovanja, reševanja in doseganja ciljev na vseh področjih, ki so ženski pomembni. Priporočam, da začneš s programom Razcvet Ženske, s spletnim programom v 7 tednih >>>

 

Objemi Sebe je spletno druženje v 13 delih za žensko, ki prepoznava, da želi stopiti v življenje za katerega je rojena, da ga živi in čuti, da ima v sebi ovire zaradi katerih se ne pokaže v vsej svoji lepoti. Več na povezavi spodaj >>>

 

DivineFemme Akademija je 9 mesečno negovanje Ženske Duše za žensko, ki je pripravljena, da se resnično spusti v svojo notranjost in odkrije svojo izvorno naravo, bolje razume sama sebe, spozna svoje odzive kot ženska, začne negovati svojo žensko naravo in iz svojega moškega izvabi najboljše.

 

KO NE VEŠ, KAJ POTREBUJEŠ...

Ker cenim tvoj čas in denar, si želim, da me najprej spoznaš, preden se odločiš za delo z menoj. Na voljo so naslednji brezplačni programi, ki ti bodo brez dvoma razkrili marsikaj o odnosu s seboj in odnosu z moškimi v tvojem življenju.

Brezplačno spletno predavanje Ljubi Sebe! sem ustvarila iz želje, da podelim, kaj je potrebno objeti v sebi, da začutiš ljubezen in kaj čisto zares pomeni, da ljubiš sebe. Dejstvo je, da življenje, kot si ga želiš, lahko ustvariš zgolj in samo, če si ta ženska, ki že je vse to, kar si želi ustvariti. Najprej moraš Biti ta Ženska, da lahko živiš to, kar si želiš. Klikni na povezavo tukaj ali sliko spodaj >>

Popotovanje 10 pasti partnerstva je močno in dragoceno darilo, ki ga lahko daš sama sebi. Kajti pred nami je november, mesec poglabljanja vase, soočanja s svojimi sencami in negovanja sebe. Spoznavanje pasti v katere se še prehitro ujamemo na svoji poti pa je dragoceno, kajti osvoboditi se ne moremo dokler ne spoznamo in sprejmemo to, kjer se trenutno nahajamo. Klikni na povezavo tukaj ali sliko spodaj >>

Več o Taji...

 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.