Tvoj ključ za razumevanje moškega in možatosti...

Številni moški so pritrdili temu, da je edina stvar, ki si jo v partnerskem odnosu želijo, da se ženska nikoli ne bi spremenila. Na drugi strani pa ženska pogosto vstopa v odnos s skritim seznamom vsega, kar bo enkrat, ko se bo odnos ustalil na svojem moškem spremenila. Oziroma z željo, da bi se on spremenil.

Vprašanje ni kako ga lahko spremeniš ampak ali ga sploh lahko spremeniš? In moj odgovor je vedno znova; NE.

Moškega ne moreš spremeniti, lahko pa ga navdihneš, da postane najboljši moški, ki lahko je, s teboj.

 

Takrat, ko se počutiš žrtev moškega sveta, patriarhata ali moške energije imaš na izbiro samo dva pogleda na moškega; lahko je negativec ali pa reševalec.

Ženska pogosto v odnos vstopi z željo, da bi jo moški "rešil" pred njo samo. Ko stvari v odnosu ne gredo, kot si želi, se počuti žrtev okoliščin. Upa, da bo začutila izpolnjenost, zadovoljstvo, da bo srečna, ko bo v odnosu s "pravim" moškim.

Tako številne ženske iščejo svojo dušo dvojčico, dušnega partnerja ali kakorkoli že imenuješ moškega, ki je tisti "pravi".

Vedno znova vidim, kako ženska poskuša upogniti moškega in ga udomačiti, da se pokori njeni volji, vendar ob tem ne čuti izpolnjenosti in zadovoljstva po katerem hrepeni. Ženska je tista, ki ustvari moškega "copato" ali pa možatega moškega, ki jo obožuje in je njen heroj.

 

Globoko verjamem, da je odnos kot tempelj, v katerem imaš priložnost, da izkušaš sebe, spoznaš sebe in pozdraviš sebe.

Globoko verjamem, da je ženstvena ženska tista, ki navdihne moškega, da je najboljši, ki lahko je, z njo.
Verjamem, da si svetilka, na tem planetu zato, da bi se s svojo svetlobo dotaknila src ljudi in naredila pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu.

In vem, da te zanima, kako sem prišla do tega. S teboj bom podelila radikalno iskreno kaj sem spoznala glede tega kaj deluje in kaj ne v odnosu z moškim. Brez čarobne palčke.

Zakaj bo poznavanje kode:Moški za vedno spremenilo tvoje odnose...

Predstavljaj si, kako moškega pošlješ v trgovino, po točno določeno konzervo paradižnikove mezge, ki jo potrebuješ za omako k špagetom, ki jih pripravljaš za kosilo. Ko mu začneš razlagati, kje v trgovini jo najde, na kateri polici, kako je videti in kaj piše na njej, je tvoj moški vedno bolj nemiren. Seveda ve, kaj mora kupiti in pogosto si misli, da ga imaš za neumnega, zato je vedno bolj nestrpen in ne spremlja navodil.

Ženski kot nabiralki je življenjsko pomembno, da domov prinese "užitne" jagode in ne strupenih, zato smo pri svojih navodilih izjemno natančne. Ko moški pride na livado (beri v trgovino) med vse tiste grmičke z jagodami (beri konzerve s paradižnikovo omako) mu tudi približno ni jasno, katere so užitne oziroma katere si naročila. Če je voljan poslušati kritiko svoje ženske po telefonu in priznati, da ne ve kaj naj kupi, bo poklical in te vprašal, kaj si mu naročila (hvala bogu za telefone), če je preveč ponosen, bo prinesel domov napačne jagode (beri konzervo).

To česar ti nihče ni povedal je dejstvo, da so detajli stvar ženskega sveta in ne moškega. V moškem svetu moraš biti konkretna in jasna in na druženju bom s teboj podelila, kako s svojim moškim deliš, kaj potrebuješ od njega.

Velika večina, tako žensk kot moških, se ne zaveda in sploh ne razmišlja o tem, kako zelo se razlikujemo.

Tako ženske, kot tudi moški verjamemo, da je oseba nasprotnega spola točno taka, kot smo sami, le da je fizično videti drugače. Resnica pa ne bi mogla biti dlje od te predpostavke.

V svojem življenju sem prišla do spoznanja, da večina nesporazumov in težav v partnerstvu izhaja iz dejstva, da sploh ne vemo, kako zelo smo si različni. To se kaže že v dejstvu, da se moški in ženske med seboj telesno razlikujemo. O tem je brez pomena filozofirati, kajti biološke razlike med spoloma se začnejo že pri spočetju. Vsaka od naših celic ima 46 kromosomov, vsak od staršev pa jih prispeva 23. Kromosomi se združijo v 23 parov in en par kromosomov sta spolna kromosoma, ki določita otrokov spol; par XX pomeni deklico, XY pa dečka, pri čemer ženska vedno prispeva kromosom X, moški pa kromosom X ali Y. Semenčece je torej tisto, ki določi spol otroka.

In če bi bila to edina razlika, bi bila večina odnosov na Zemlji v precej drugačnem stanju, kot so trenutno.

Večina žensk ima težave v odnosih, ker ne razumejo, kako zelo različni smo. Ženski možgani delujejo popolnoma drugače, kot moški možgani. Ženski hormonski sistem poganjajo drugi hormoni, kot moški hormonski sistem. In naši predniki so ti v celičnem spominu pustili dediščino, ki je ne moreš zanikati; moški so po svoji naravi lovci in ženske nabiralke.

Vem, da si želiš izpolnjujoče partnerstvo.

In če še vedno bereš, verjetno nisi imela zgleda, kako ustvariti partnerstvo, po katerem hrepeniš.

Razumevanje kode:Moški je popolnoma spremenilo moj pogled na moške...

Vse to, kar danes vem o moških, sem se naučila v zadnjih 15 letih. To ni nekaj, s čemer sem zrasla. Potrebnih je bilo nekaj krepkih zaušnic, ki mi jih je primazalo življenje in to, da sem skoraj izgubila to, kar mi je pomenilo največ, da sem bila voljna prisluhniti in se naučiti kako sem kot ženska drugačna od svojega moškega in kako moram ravnati z njim, kako komunicirati z njim, kako ga bolje razumeti, da sva ustvarila odnos, ki ga imava danes.

Po 15 letih v odnosu sem se leta 2009 znašla v dilemi - ostati ali oditi. Odločila sem se, da ostanem in rešila svoj odnos.
Ta razpad je postal moj preboj... iz mišljenja, da je moj moški tak kot jaz, samo da je videti drugače v razumevanje najine različnosti in ustvarjanje zavestne polarnosti. Ponovno sem odkrila sebe kot ženstveno žensko.

Moje čustveno prebujenje mi je razkrilo, kako pomembna je povezanost in odnosi ženskam in da smo ženske tiste, ki v sebi nosimo to sposobnost negovanja. Moški ve, da potrebuje čustveno povezanost, vendar tudi, če ugotovi, da njegova potreba po čustveni bližini ni izpolnjena, kot prvo ne ve kaj mu manjka in kot drugo si tega ne zna dati.

Ženska je tista, ki v odnosu ustvari sveti prostor, posodo in čustveno povezanost.

In to je tisto, kar želim, da prepoznaš, si priznaš, to objameš v sebi in v polnosti zaživiš.

V procesu svoje rasti in učenja sem se pogovarjala s številnimi moškimi in intenzivno študirala z Davidom Deido in Alison Armstrong, kajti odločena sem bila, da v svojem življenju ustvarim izpolnjujoč, srčen, intimen odnos, kot si ga želim. In dočakala sem dan, ko sem s svojim možem začela komunicirati o vsem o čemer sem se učila. Zdaj sam pove stvari, ki sem jih sicer slišala na predavanjih, zdaj pa dobivajo otipljivo, utelešeno kvaliteto.

S Teboj bom podelila, kako sem se kot feniks iz pepela dvignila do tega, da lahko ob najini 24 letnici z gotovostjo zatrdim, da je vedno boljše in lepše. In hkrati se zavedam tudi dejstva, da vsega tega ne bi bilo, če se ne bi bila voljna poučiti o tem, kako različni smo si in kako pravzaprav komunicirati s svojim moškim.

 

Zakaj potrebuješ razumevanje kode:Moški...

Razumevanje razlik med spoloma s seboj prinaša sprostitev v tvoji notranjosti. Spoznala boš, da nisi sama in da je s teboj vse v redu. Pogosto se ženske trudimo, da bi moške razumele skozi leče ženske. Primerjamo jih z žensko in ob tem pogosto ustvarjamo konflikte, ki jih ne znamo rešiti.

Veščine poznavanje moške narave in tega, kaj si moški resnično želijo te bodo osvobodile. Ženska, ki pozna moško naravo in ve, da moški odziva na žensko, se zaveda svojega vpliva in svoje moči kot ženska.

Upravljanje in plemenitenje tvoje moči ženstvenosti. Ko čutiš svojo moč ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in znaš to tudi podeliti s svojim moškim. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

Zaupaš vase. To, da ženska zaupa vase je seksi. Nihče ti ne more odpreti glave in vliti to vate, ker to že je v tebi. Moja vloga je v tem, da te vodim do tega, da razviješ vedno večje zaupanje vase, da vidiš sebe kot Kraljico, da stojiš v svojem notranjem centru in si to, kar si. In samozaupanje razviješ skozi samozavedanje, ko se soočiš s seboj in sprejmeš vse delčke sebe, jih ljubiš in jih objameš v sebi. In to je moja vloga, ki sem jo v zadnjih osmih letih dobro izmojstrila. Ob tem si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

Odnos je proces soustvarjanja, ki se dogaja skozi tvojo rast. Samozaupanje, samozavedanje, samospoštovanje in samovrednotenje so kvalitete, ki so v tebi, to ni nekaj, kar bi se morala naučiti. Se jih pa moraš spomniti in jih aktivirati, da bi jih lahko uporabila v svojem razcvetu.


 

 

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš in spoznaš kako zelo smo si različni...

Koda:Moški je ZaTe, če...

Veš, da si tukaj z razlogom in želiš narediti pozitivno razliko v življenju svojega moškega.

Želiš ustvariti izpolnjujoče ljubezensko življenje s svojim moškim. Da bi ustvarila življenje, kot si ga želiš, moraš Ti biti ta ženska, ki živi živlejnje, kot si ga želiš. Vse se poraja iz tvoje notranjosti v zunanji svet. Samo, če v sebi čutiš občutek polnosti, če neguješ sebe in svojo ženstvenost, lahko kreiraš življenje o katerem sanjaš.

Si pripravljena, da najprej zaupaš vase, čutiš povezanost najprej s seboj in si voljna, da zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

Si pripravljena, da zaživiš svoje življenje iz svojega notranjega centra, brez potiskanja, delovanja na silo, nenehnega ustvarjanja persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš stopiti v svoj notranji center in začutiti sebe.

Želiš iz svojega moškega izvabiti najboljše, namesto najslabše. Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Si voljna biti ranljiva in radikalno iskrena, najprej s seboj in kasneje tudi s svojim moškim.

 

To spletno druženje ni Zate, če...

Si dogmatična in toga, če se nisi voljna premakniti in prevetriti svojih prepričanj.

Če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju.

Če si raje žrtev in se pritožuješ nad življenjem in nisi pripravljena stopiti ven iz svoje cone udobja.

Če se smiliš sama sebi in iščeš nekoga, ki bi simpatiziral s teboj.

Če se nisi voljna spogledati s seboj in biti radikalno iskrena s seboj ter narediti navdihnjene akcije.

Če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate.

 

 

6 spletnih druženj Koda:Moški vključuje:

 

1. druženje

MOŽATOST

Kaj je najpomembnejša stvar v življenju moškega?

Kako ženska kastrira moškega v sebi in kaj s tem narediš sama sebi?

Zakaj je ženstvenost tako ključnega pomena za moškega?

Kako se možatost izraža v svetu tukaj in zdaj...

Dinamika časa in prostora.

 

 

2. druženje

OSREDOTOČENOST

Kako se možatost izraža v svet?

Kako delujejo moški in kako ženski možgani?

Kaj pomeni, da je moški na misiji?

Kako moški gleda na odnose...

 

 

3. druženje

ŠIROKOSRČNOST

Spoznaj 7 ključnih potreb moškega.

Zakaj je spolnost za veliko večino moških potreba številka 1?

Kako se ti nepoznavanje njegovih potreb maščuje v intimnih odnosih?

 

4. druženje

KAVALIRSTVO

Kaj pomeni, da je moški junak in kaj moraš o tem vedeti?

Pet uničevalcev ljubezni in kako jih prepoznaš?

Zakon polarnosti in kako ga uporabiš v svojo korist...

 

5. druženje

INTEGRITETA

Za moškega integriteta ni samo beseda.

Zakaj moški že na daleč prepozna ali lahko drugemu moškemu zaupa?

Pomembno je, da veš kakšen je moški, ki mu drugi moški ne zaupajo in zakaj ni modro, da mu ti zaupaš.

Katere so ključne lastnosti srčnega moškega?

 

6. druženje

KAKO USTVARIŠ SR(E)ČEN ODNOS Z MOŠKIM...

Druženje namenjeno vprašanjem in odgovorom.

 

 

 

 

 

Prijavi se tukaj >>>

 

 


Tvoja investicija v Koda:Moški (vseh 6 druženj) je 260€.

 

Prijave so obvezne!

Globoko verjamem, da za ustvarjanje ljubečega odnosa z moškim potrebuješ:

1. Samozavedanje. Dobro moraš poznati sama sebe, če želiš ustvariti ljubeč in izpolnjujoč odnos z moškim. Samozavedanje je ključnega pomena, da lahko odložiš bremena s svojih ramen. Če se želiš premakniti, moraš začeti tam, kjer se nahajaš. Prvi korak je prepoznavanje tega, čemur se izogibaš. Pomembna je voljnost, da si brez strahu ogledaš dejstva. Ne moremo namreč preobraziti tega, česar ne vidiš ali ne čutiš. Zanikanje vedno povzroči, da se osredotočiš smo na tisto, kar želiš videti. Tako se poskušaš zaščititi pred celotno resnico. Samodejno gledaš drugam, kažeš s prstom na drugega in ga obtožuješ za svoje težave. Trans zanikanja je oblika samoobrambe, zato pogosto sama težko vidiš resnico.

2. Sprejemanje. Pomembno je, da spoznaš svoja čustva v sebi in načine, kjer izgubljaš svojo moč. Čustva premikajo energijo. Tukaj se resnično notranje delo začne in pogosto to predstavlja največji izziv v procesu. Ključna je potrpežljivost, kajti zaradi prepljavljenosti rada pobegneš nazaj v prvo fazo zanikanja. In to je normalno. Prva faza ti omogoči, da se z močnimi čustvi soočiš postopoma. Držanje močnih čustev zahteva visok nivo zavedanja, kajti čustva pogosto ugrabijo tvojo moč razuma. Ohranjanje zavedanja v intenzivnosti čustvenega procesa ti bo omogočilo jahanje na valovih čustev.

3. Srčnost. Ko sediš s svojimi čustvi in se premakneš direktno skozi svoje ranjenosti, se odstira jasnost, kot bi sonce posijalo izza oblakov. Jasnost prinaša izbire, ki jih je modro narediti. Notranji uvidi razkrivajo potrebne korake in navdihnjene akcije, ki jih je potrebno narediti. Šele, ko prepoznaš, kaj pričakuješ, lahko resnično odpreš srce za to, kar resnično potrebuješ in dopustiš, da te to neguje.

4. Sijanje. Ko si ti v sebi polna in nahranjena, lahko iz te polnosti svoje Darilo, to kdor ti si v polnosti podeliš s svojim moškim in s svetom. Izžarevanje pomeni, da enostavno si, to kdor si in to siješ iz sebe. S tem navdihuješ moškega, da je najboljši moški, ki lahko je, s teboj. Tukaj stopiš v zavestno soustvarjanje, kjer dve Celoti postaneta neskončno in kjer ustvariš intimno partnerstvo, kar lahko prepoznaš v zunanjem svetu.

In to je pomembno, ker smo ženske bitja odnosov. Ženske smo varuhinje ljubezni in partnerskih odnosov, kot tudi vseh ostalih odnosov. Za ženske je čustvena povezanost bistvena sestavina izpolnjenega življenja. In znanja, ki jih bom delila so meni osebno pomagala, da sem v svojem odnosu prebudila vse tiste kvalitete, ki jih moški išče, da bi ostal v odnosu.

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ na spletnem druženju.


Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v razumevanju moškega sveta, kar bo odprlo vrata večjemu medsebojnemu razumevanju in harmoniji v odnosih!

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.