Si želiš izstopati s svojo magnetično prezenco in pritegniti pozornost, ki si jo želiš, v poslu ali v odnosih? Spoznaj...

MISTERIJ ŽENSKE PRIVLAČNOSTI

 

Se včasih počutiš kot bi bila na elastiki, razpeta med željo po tem, da si vidna in na drugi strani varni majhnosti?

Te zanima, kaj je preobrazbena moč tega, da si vidna?

Zakaj je tako pomembno, da se razkrijemo in dovolimo svojemu oklepu, da razpade?

Kaj se zgodi, ko resnično vidiš sebe skozi leče ljubezni, namesto skozi leče sojenja in dvomov vase?

Če se v tem prepoznavaš, in te zanima več, Te vabim, da se mi pridružiš na enodnevnem druženju.

 

Draga Ženska!

Poznam številne ženske, in dolgo časa sem bila med njimi tudi sama, ki se skrivajo, pa naj bo to zaradi travm, sramu ali ker so tako zaposlene, da skrbijo za vse in vsakogar v svojem svetu. Celo samozavestne Alfa ženske skrivajo svojo izvorno žensko esenco, medtem, ko skušajo pokazati in dokazati, da zmorejo same.

V želji po moči in enakosti z moškimi, številne ženske prevzamejo moško vlogo.

V želji, da bi bile močne in neodvisne, se ženske pogosto ločimo od svoje mehkobe, senzualnosti in ženstvenosti. Vendar ženska energija pomaga ženski, da živi bolj izpolnjujoče življenje, da uživa v življenju, hkrati pa je temelj njene sijoče moči, ki si jo moški želi bolj od vsega drugega.

Del tega, da se avtentično pokažeš kot Ženska, za katero si se rodila, da si je, da stopiš v svojo svetlobo brez opravičevanja in pritegneš zdravo pozitivno pozornost, ki si jo želiš.

Poznam notranji boj med željo po tem, da ostajaš varno skrita in željo, da zasiješ svetlobo svojega Darila in deliš sebe z ljudmi in s svetom.

Narava magnetizma je, da v svoje polje nenehno privlači druge energije.
Vsi bi si želeli imeti karizmo in očarljivost, a ne vemo kako jo doseči.
Še posebej je mistična ženska privlačnost in magnetizem, ki ga ženska ustvarja s svojim izžarevanjem.

 

divine

Želiš pritegniti pozornost? Si želiš, da si vidna v poslovnem svetu, da resnično zasiješ na zmenku, da se predstaviš v svoji najboljši luči in narediš močan prvi vtis?

Če želiš voditi z zgledom, biti sijoče ženstvena na zmenku ali magnetična poslovna ženska, potrebuješ osebno prezenco, očarljivost in nežen način za soočenje s svojimi strahovi.

Resnica je, da je ženska svetloba, ki jo čutimo kot ljubezen in se udejanja kot vitalnost, živost, kot življenje. Esenca ženstvenosti je del čisto vsake ženske. Predstavlja kvaliteto magnetične privlačnosti, opolnomočenja, energetiziranja in v resnici nima čisto nič opraviti s tem, kako si videti navzven.

Ko ženska utelesi svojo esenco ženstvenosti, ne potrebuje projicirati svoje močne persone v svet, da bi k sebi pritegnila ljubečo pozornost, ki si jo želi. Postane privlačna, sijoča, senzualna in prizemljena v svojem edinstvenem izrazu svoje ženstvenosti.

Skozi svoje osebno popotovanje sem odkrila, da smo ženske precej bolj zadovoljne in izpolnjene, ko se povežemo s svojo žensko esenco in vemo kako sprejeti, negovati, spoštovati in častiti svojo sijočo ženstvenost.


Ta dogodek, Ti bo pomagal, da postaneš vidna, z zaupanjem vase in v svoje Darilo, da resnično izstopaš, s svojo prisotnostjo navdihuješ druge in narediš pozitivno razliko, ki jo želiš narediti v svetu.

S teboj bom delila...

1. Štiri glavne ključe, da ustvariš močno magnetično prezenco, ki bo pritegnila ljudi k tebi, brez nezaželene pozornosti.

2. Kako iz sramežljive ali prestrašene ženske, ki se boji predstaviti sebe, do ženske, ki v sebi čuti strah, vendar je strah ne ustavlja na njeni poti?

3. Kako bolj zaupati sebi pri sprejemanju pozitivne pozornosti?

4. Kako postaviti jasne meje, ki te bodo ščitile pred tistimi, ki te izčrpavajo?

5. Kakšna je razlika med telesno in magnetično privlačnostjo? Zakaj telesna privlačnost pogosto ustvarja nezaželeno pozornost in kako se temu lahko izogneš?


Taja Albolena - FemmePreneur, Luminari in nabiralka biserov.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.
Verjamem, da je ženstvenost najdragocenejši Dragulj v tem zakladu. Žal številne ženske verjamejo, da ima ta Dragulj majhno, če sploh kakšno, vrednost.
Zagotovo sem morska deklica saj obožujem potapljanje v globine nepopolnosti, kjer nabiram bisere, ki se skrivajo v samem jedru nepopolne popolnosti.
Verjamem, da je ženstvena ženska tista, ki s svojim sijem naredi pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu. Ko je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim. Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.
Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.
Zato delam z ženskami, ki niso uglašene s svojo naravno esenco ženstvenosti in izkušajo stres, ker so v svojem življenju prevzele moško vlogo. Z ženskami, ki globoko v sebi vedo, da so tukaj z razlogom in hrepenijo po tem, da zaživijo kot Ženska, za katero so se rodile, da so.

Moja strast je, da srčno žensko, da želi živeti izpolnjujoče ljubezensko življenje in je v rutini vsakdana izgubila žar svoje sijoče ženstvenosti, vodim, da zaupa vase, spoštuje sebe, da ceni sebe in zasije kot Ženska, skozi koncept DivineFemme Blueprint, ki razkrije izvorni načrt njene Ženske Duše.

Sem SiStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.
Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

Vabim Te, da se mi pridružiš na druženju, kjer bomo prebudile svojo žensko esenco, esenco življenjske energije, ki kreira. O ženski esenci ne moreš govoriti, lahko jo samo izkusiš.

Ženstvenost je zelo telesno naravnana, zelo čutna, polna življenjske sile, ter užitka. Je prisotnost, je pretočnost in povezanost.

To druženje je namenjeno temu, da prebudi in ojača stik s tvojo magnetično privlačnostjo. Taja te bo vodila skozi številne prakse, ki ti bodo pomagale, da boš začutila svojo ženstvenost, senzualnost, živost in negovanje.

 

Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 27.5.2017 od 14. do 20. ure.

Investicija za to 6 urno druženje je 147€.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi sijočo ženstvenost in magnetično privlačnost, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 30030888

Druženje je izjemno praktično, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo žensko esenco in neguješ Žensko v Sebi.

Ženska, ki sije je magnetično privlačna, je opažena, ko stopi v prostor. Obdaja jo atmosfera zaupanja vase, kar je za moške neustavljivo privlačno. Ko ženska utelesi svojo žensko esenco, se njen magnetizem poveča. In to je pomembno, ko želiš pustiti sled, ko želiš predstaviti sebe v poslovnem svetu ali ko si v areni zmenkov in iščeš partnerja, s katerim želiš ustvariti intimno partnerstvo.

Sodobna ženska je ločena od svoje ženske esence in se tega sploh ne zaveda. To vpliva na mnoga področja njenega življenja. Od tega da ima težave s tem, da pritegne ali ohrani strastno trajno partnerstvo, težave z zdravjem, izpolnjenostjo pri svojem delu, da ne govorim o večnem primerjanju in tekmovalnostjo z drugimi ženskami.

Sodobna ženska je razpeta na sto koncev, se trudi, razdaja in upa, da jo bo kdo opazil.

Čas je, da to spremeniš na sijoče ženstveni način in začneš nositi svojo nevidno krono zadovoljstva.

To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to druženje ni dobra izbira.

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto. Odnos do sebe je prvi korak, ki mu sledi naslednji in to je odnos z drugimi ljudmi in s svetom.

Čas je, da stopiš v svoj polni potencial in se razcvetiš v žensko, za katero si se rodila, da postaneš!

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

Zaupaj Sebi.
Začuti dragocenost.
Zaživi srčnost.
Zasij kot Ženska!

Kontakt

Spletna stran: www.divine.si

Bodi sijajno!

Taja Albolena