Tvoj ključ, da Sebe postaviš na prvo mesto brez občutka krivde in brez čakanje na dovoljenje...

 

Pogosto me ženske sprašujejo, zakaj je tako težko poskrbeti najprej zase.
Zato, ker te je tako zelo strah, da boš kaznovana.
Da boš označena za sebično. In pasjo. In grdo.
Ker si sebe postavila na prvo mesto.
Ker si poskrbela najprej zase.

Narobe svet. Vse je skregano z logiko.
Vendar je to nekaj, kar se moraš naučiti. To je nova veščina, ki jo enostavno moraš usvojiti.
Ženska v sebi nima instinkta, da se umakne in napolni. Njen instinkt je, da poskrbi za druge.
Zato je tako zelo pomembno, da se naučiš, da si vzameš svoj čas zase brez občutkov krivde, brez kaznovanja.
In brez čakanja na nekoga, ki ti bo dal dovoljenje.

In vedno znova si na preizkušnji ali boš šla naprej ali raje nazaj v znano in udobno.
Boš še vedno delala tako, da si boš kupovala svoj čas in si ga zaslužila s tem, da boš oddelala svoje in najprej poskrbela za vse druge, preden boš na vrsti Ti.

 

Draga Varuhinja.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. 

Sodobna ženska išče svojo življenjsko misijo... aktivno se trudi v odnosih, v kreativnem izražanju, v tem, da sebe podeli z ljudmi in s svetom. Dokazuje, da zmore sama. Doseže marsikaj, vendar je kljub vsem svojim uspehom pogosto nesrečna, izpraznjena, izčrpana in nezadovoljna.

Neprestano je v akciji, kar jo pogosto vodi v preplavljenost, zaradi katere skuša glavo skriti v pesek in počakati, da vse skupaj mine, kar vodi v ignoranco in otopelost.

Ali pa jo preplavljenost vodi v še več akcije, da še bolj trdno dela, obišče še več delavnic, prebere še več knjig, naredi vse, kar je v njeni moči, da bi rešila situacijo.

Dejstvo je, da živiš v svetu, ki ga poganja moški sistem moči. Ženska se je naučila, kako delovati v moškem svetu, kako doseči kar želi z voljo. Brez dvoma zmore. Vendar vedno znova izgublja, ker ne zaupa v svojo žensko naravo.

In to sem spoznala na trd način...

 

Zakaj bo to, da si vzameš čas zase spremenilo tvoje življenje...

Še danes se spomnim tistega hladnega jutra, kot bi bilo včeraj. zbudila sem se ob svojem moškem. Pokrita s toplo odejo, sem v tišini ležala v najini postelji, ko me je zadelo kot strela z jasnega, da mojemu možu verjetno ni žur biti v postelji še z enim moškim. Dojela sem, da sem bolj moška od moškega samega.

Že desetletja sem dokazovala, da moškega ne potrebujem.
Dokazovala sem, da zmorem sama, dokler nisem dojela, da je to, da sem moškemu dala vedeti, da ga ne potrebujem, da ne more prispevati ničesar, da bi moje življenje polepšal ali ga olajšal, pravzaprav jemanje moči moškemu.

Kajti, če vse narediš sama in mu ne pustiš, da prispeva v tvojem življenju, mu s tem jemlješ moč. To je oblika kastracije moškega. In tega se nisem zavedala.

Samozadostnost je nekaj, kar sem se naučila že kot majhna punčka. Seveda takrat nisem vedela, da je samozadostnost obrambni mehanizem.
Ko si samozadostna, drugih ljudi ne potrebuješ. Prepričaš se, da sama lahko storiš vse in zatorej nisi odvisna od drugih, ki te posledično tudi ne morejo prizadeti.

Vedno sem znala poskrbeti zase, vsaj mislila sem, da zmorem vse sama. Zame je bila to vrednota. V resnici je bil to moj upor do tega, da potrebujem kogarkoli v svojem življenju.

Nezadovoljstvo in praznino, ki sem ju čutila, sem poskušala zapolniti z zunanjimi stvarmi. Dejstvo je, da v kolikor ne čutiš polnosti, po kateri hrepeniš, jo poskušaš dobiti zunaj sebe. Pogosto od svojega moškega. Vendar ni naloga tvojega moškega, da te osreči.

Ko ženska pričakuje od svojega moškega, da jo bo osrečil, on ne najde prostora, da bi se obnovil. Odnos ni več tempelj in ženska ni več njegov Dom.

Ko ti postaneš Dom za moškega, se mu ni treba truditi. Lahko se sprosti, kajti ve, da bo v tebi našel vse, kar potrebuje; sprejemljivost, navdih in živost, ki jo tako zelo potrebuje.

In to spoznanje je za vedno spremenilo moj pogled na moške, na svet, na ženske in vse kar je.

V praksi sem izkusila, da je to da poskrbim zase ključnega pomena za izpolnjujoče partnerstvo...

Moje ime je Taja Albolena in globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. 

Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Moraš poskrbeti zase in se postaviti na pro mesto, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

To čemur sem vedno znova priča so ženske, ki bezlajo skozi življenje, delajo vedno več in na silo skušajo doseči, kar so si zamislile. Posledica je izčrpanost, izpraznjenost, utrujenost, nezadovoljstvo in izguba povezanosti, globokega stika s seboj.

Sodobna ženska je pozabila, da mora ustaviti na črpalki, da bi natočila gorivo, ki jo poganja.
Žal ne moreš napolniti svojega rezervoarja, medtem ko dirkaš 100km/h po avtocesti.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Močno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

To druženje sem pripravila, da bi te spomnila, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. 

 

Zakaj moraš najprej poskrbeti Zase...

Ker te to, da se trudiš, potiskaš stvari, deluješ na silo, nenehno ustvarjaš persono moči, ne bo pripeljalo do tega, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš najprej upočasniti in začutiti sebe.

 

Ker ti to, da si prebrala vse knjige na tržišču in poslušala ure in ure predavanj in ti je v teoriji vse jasno, ne bo pripeljalo do tega, da to izkusiš tudi v praksi.

 

Ker večino dneva preživiš v svojem mentalnem svetu. Premlevaš stvari v svoji glavi, ujeta je v skrbeh. v ugajanju, pretiranih pripravah, perfekcionizmu. Dvomiš v svoje sposobnosti in v sebi gojiš strah pred neuspehom. Poleg tega imaš v sebi instinkt, zaradi katerega si prizadevaš, da bi te imeli ljudje radi.

 

Raziskave kažejo, da te pomanjkanje zaupanja vase zadržuje, da bi resnično zaživela svoje sanje, da bi zaživela kot ženska, ki ti je namenjeno biti. Brez zaupanja vase ostajaš v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirana.

 

Se nenehno spogleduješ z izgorelostjo. Simptomi so fizična utrujenost, mentalna izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracija zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

 

Imaš neskončne sezname opravil, ki diktirajo kako živiš svoje življenje. Če ne veš kako izpreči in se namesto na druge osredotočiti nase. Brez občutkov krivde.

 

Veš, da si tukaj, da prispevaš in pustiš močno sled, da pomagaš narediti močan premik na planetu s svojim Darilom, svojim prispevkom, s svojo edinstvenostjo, s svojimi izjemnimi darovi in talenti

 

Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom.

In prvi korak, ki ga lahko narediš je... da poskrbiš najpej Zase.

 

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš in daš to, da poskrbiš Zase v prakso...

 

To spletno druženje sem ustvarila ZaTE, da...

Se sprostiš. V praksi sem ugotovila, da razumevanje razlik med spoloma s seboj prinaša sprostitev v tvoji notranjosti. Spoznala boš, da nisi sama in da je s teboj vse v redu. Pogosto se ženske trudimo, da bi moške razumele skozi leče ženske. Primerjamo jih z žensko in ob tem pogosto ustvarjamo konflikte, ki jih ne znamo rešiti. Ženska, ki pozna moško naravo in ve, da moški odziva na žensko, se zaveda svojega vpliva in svoje moči kot ženska.

Se odpreš za nove veščine in orodja za razumevanje sebe kot ženske in svojih potreb. Da bi lahko s svojim moškim podelila, kaj potrebuješ, moraš najprej ti jasno vedeti kje si in kaj bi rada.

Neguješ svojo žensko Dušo in upravljaš s svojo močjo ženstvenosti. Ko čutiš svojo moč ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in znaš to tudi podeliti s svojim moškim. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

Zaupaš vase. Osvobodi se in si dopusti, da si v Toku, da pluješ s tokom, da se soočaš s svojimi strahovi, neprijetnimi čustvi jeze, besa, ljubosumja in jih uporabiš za svojo rast. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja priložnost za tvoj razcvet. Ob tem si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

 

To spletno druženje ni Zate, če...

Si dogmatična in toga, če se nisi voljna premakniti in prevetriti svojih prepričanj.

 

Če si raje žrtev in se pritožuješ nad življenjem in nisi pripravljena stopiti ven iz svoje cone udobja.

 

Če se smiliš sama sebi in iščeš nekoga, ki bi simpatiziral s teboj.

 

Če se nisi voljna spogledati s seboj in biti radikalno iskrena s seboj ter narediti navdihnjene akcije.

 

Program Poskrbi Zase je je sestavljen iz šestih spletnih 60-90 minutnih klicev. Dva klica sta namenjena vprašanjem in odgovorom. Prvi bo po 3. druženju in drugi po 7. druženju. Druženja so ti na voljo, da jih kadarkoli lahko ponovno poslušaš.

 

8 spletnih druženj Poskrbi Zase razkriva...

1. druženje

VZEMI SI ČAS ZASE

Kaj je izziv št.1, ki sodobni ženski onemogoča, da si vzame čas zase?

Zakaj je za moškega čas zame ključnega pomena?

Kaj ženski vedno znova preprečuje, da bi poskrbela najprej zase?

Zakaj čakaš na dovoljenje, da bi si vzela čas zase?

 

 

2. druženje

UČENJE NOVIH VEŠČIN

Zakaj je takrat, ko rečeš to je to, zdaj je čas zame, ključnega pomena, da se naučiš postavljati prioritete?

Spoznaj temeljno razliko med tem kar moraš narediti in kaj izbiraš, da narediš...

Pričakovanja ne ubijejo le odnosa, onemogočijo ti, da poskrbiš zase.

 

 

3. druženje

POPOLNA ŽENSKA

Zakaj imaš kot ženska težave s tem, da rečeš NE brez občutkov krivde?

Utopični standardi tega kaj pomeni biti dobra mati, žena in poslovna ženska te vodijo v to, da verjameš, da je to, da si vzameš čas zase, sebično.

Spoznaj orodja, ki ti bodo pomagala, da se počutiš bolj domače s tem, da si vzameš čas zase.

5. druženje

PLES HORMONOV

Spoznaj temeljno razliko med tem, kako se regenerira moški in kako ženska.

Kako zadušiš tisto, po čemer najbolj hrepeniš v odnosu... povezanost in čas za vaju?

Kaj so 3 stvari, ki vama bodo pomagale ustvariti prijaznost, privlačnost in povezanost po kateri hrepeniš kot ženska in kako to podeliti z moškim?

 

6. druženje

KO DAJEŠ MANJ, DOBIŠ VEČ

Zakaj je ključnega pomena, če želiš uspešen odnos z moškim, da resnično razumeš razlike med moško in žensko naravo?

Zakaj je pomembno, da moškega prosiš, da ti pomaga?

Kaj je ena stvar, ki se ji moraš odpovedati, če želiš izpolnjujoč odnos z moškim?

In zagotovo ni to, kar misliš, da je.

 

 

7. druženje

POMAGAJ MU, DA TI LAHKO POMAGA

Kako lahko svojemu moškemu pomagaš, da te povabi na romantičen zmenek? Brez, da ga organiziraš namesto njega.

Kaj moraš nujno vedeti glede komunikacije s svojim moškim? Ker moški ne govori, da bi ustvaril povezavo ali ustvaril intimnost kot to naredi ženska.

Kako iz moškega izvabiš najboljše in ga pripraviš do tega, da z veseljem naredi stvari zate?

 

 

Pofočkaš se lahko tukaj >>>

 

Intenziv v 8 delih je na voljo v obliki spletnega programa, ki je namenjen samostojnemu delu.

Začnemo 26.10.2020. Predavanja so na voljo takoj. Dve druženji sta namenjeni vprašanjem in odgovorom. Prvo bo v sredo 4.10.2020

Vsem sodelujočim je na voljo FB skupina, kjer sem vseh 8 tednov na voljo za spodbudo, odgovore in kjer boš lahko podelila svojo izkušnjo. Začnemo 26.10.2020.

 

Več kot 11 ur predavanj ti bo na voljo za vedno.

Tvoja investicija za to druženje je 147€.


Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Želiš plačati z bančnim nakazilom?
Znesek poravnaš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 1784121

 

Če bi raje plačala s kartico ali s paypal računom, klikni na povezavo v nadaljevanju >>>

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.