DivineFemme KAJ? KAKO DELUJE?

DivineFemme se je razvila iz mojega dve desetletji dolgega iskanja sebe. Po več kot desetletju dela na sebi sem leta 2009 ugotovila, da ni ključ v delovanju, temveč negovanju. DivineFemme druženja in programi temeljijo na mojem večletnem opazovanju ciklične narave ženske in potrebe Ženske Duše po tem, da se izrazi v vsakodnevnem življenju ženske.

Moje glavno vodilo v življenju je celostnost. Namesto osredotočanja na posamezne elemente življenja ženske, sem svojo pozornost usmerila na odnose, ki vključujejo čisto vsa področja našega življenja.

Delo z ženskami je zaznamovalo spoznanje, da je negovanje ženske duše ključnega pomena za izpolnjujoče, harmonične odnose, ki temeljijo na intimnosti, bližini in povezanosti.

Divine Femme je ženska, ki je srčna, srečna in sijoče ženstvena. V svojem vsakdanu jo lahko zaživiš brez ugajanja, odrekanja, žrtvovanja ali samokaznovanja, ko poznaš 4 ključne elemente kreacije na sijoče ženstveni način.

Samozavedanje je začetek vsake poti. Dokler ne veš, kje se nahajaš, dokler ne poznaš svoje točke A, ne moreš nastaviti svojega notranjega GPS-a in začeti svojega popotovanja k točki B. Ženske smo pozabile, da je magnetična privlačnost ženske tista, ki moškega povabi v to, da želi negovati žensko, jo zaščititi, osrečiti in z njo preživljeti svoj čas.

Sprejemljivost je tisto mesto, kjer se velika večina žensk zatakne. Če nisi pripravljena sprejeti, ti moški ne more dati tega, kar si želi podeliti s teboj. Sprejemanje sebe je dnevna praksa, ko vedno znova izbiraš, da se ljubiš, tudi, če so tvoja dejanja napačna. Ko se zavedaš, da bi lahko izbrala bolje, vendar se ljubiš tudi v vseh svojih slabostih. In ker ljubiš sebe in čutiš z drugimi, se lahko opravičiš, lahko prosiš odpuščanja in tudi presežeš svoje trenutne navade in rutine. In to je pot Ljubezni. Izbrala sem pot Ljubezni, ker verjamem, da sem Ljubezen in da je ta ista Ljubezen v vsaki osebi na planetu. Izbrala sem Ljubezen, kar se cenim in ker spoznavam svojo vrednost, ne le zase, za svoje življenje, temveč za celoten planet in vesolje. Kajti Ljubezen je val, je energija življenja, je strast, je vitalnost, je svetloba.

Ko se naučiš ljubiti sebe in hoditi po poti ljubezni, te ta sila ljubezni neguje. Negovanje sebe je ena bistvenih dnevnih praks sodobne ženske, še posebej, če si zelo zaposlena, vpeta v številne obveznosti in dejavnosti svojih otrok in imaš na koncu dneva občutek izčrpanosti in nezadovoljstva. Če opustiš stvari, ki te negujejo in so tvoja strast drugim ljudem na ljubo (pa naj bo to partner, otrok ali tvoj šef), se bo v tvoji notranjosti pokazala praznina, ki jo boš skušala zapolniti tako, da boš od svojega partnerja pričakovala in zahtevala vedno več in več.

Predaja toku življenja je ena najbolj ranljivih stvari v življenju, vendar se boste vse mame strinjale z menoj, da poroda ne moreš nadzorovati, ne glede na to, kako bi si želela, da bi vse šlo po tvojih željah. Pot življenja te vodi skozi vzpone in padce in samo od tebe je odvisno, kako voljno se lahko prepustiš toku, ki te zagrabi in odnese s seboj. Zame osebno je sposobnost, da uživam v življenju eden najpomembnejših premikov, ki sem jih pri sebi ustvarila.

Skozi sprostitev, odpiranje, sprejemanje, negovanje vstopamo v prepušanje toku, kjer se lahko sprostimo še bolj, se odpremo še za en cvetni listič več, si dopustimo, da se negujemo in se predamo življenju. In tako v neskončnost.

Če se osredotočaš zgolj na enega ali dva elementa v tem procesu je frustracija pogosto del procesa. To veš iz lastne izkušnje.

Če pa vse skupaj povežeš v celoto, je težko ne uspeti in predvsem veliko bolj uživaš v tem, kar počneš.

Če se ti vse to zdi smiselno, če te zanima več, je najboljše mesto, kjer lahko začneš brezplačni zapis Sr(e)čna Ženska Sije. Ena od prednosti tega, da postaneš del DivineFemme skupnosti je tudi v tem, da izkusiš konstantno nego v svojem poštnem predalu skozi video, zvočne zapise in članke, ki so tedensko na voljo vsem ženskam, ki so del skupnosti. Klikni na povezavo tukaj in se naroči...

Sprosti se, globoko vdihni in izdihni. Bodi Eno v Vsem in Vse v Enem!

Bodi Sijajno!

Taja Albolena