Draga Ženska

Izziv 22 načinov Praznovanja Ženstvenosti v 22 dneh sem ustvarila, ker sem začutila, da je v tem času, ko se v notranjosti Zemlje že prebuja življenjska sila rasti in ko čutimo, da je čas za sejanje semen, ki smo jih prebrale v jesensko-zimskem času, ključnega pomena, da ohranjamo jasnost vizije, tega, kam se želimo premakniti in smo srečne v tem, ko ustvarjamo življenje, ki si ga srčno želimo.

Dejstvo je, da življenje, kot si ga želiš, lahko ustvariš zgolj in samo, če si ta ženska, ki že je, vse to, kar si želi ustvariti. Najprej moraš Biti ta Ženska, da lahko živiš to, kar si želiš.

In prvi korak na tej poti je brez dvoma povezan s tem, da si dopustiš, da praznuješ svojo ženstvenost.

Ženske smo vajene, da se trudimo, da potiskamo, pogosto na silo poskušamo doseči to, kar smo si zamislile. In v vsem delovanju enostavno pozabimo na naravo ženstvenosti, ki je magnetna, sijoča, kreativna in predvsem lahkotno izpolnjujoča.

Vesolje je polno znamenj, ki nam jih pošilja, da odpremo svoje oči in ugledamo lepoto in blaginjo, ki nas obdaja. Ta spletni izziv, ki bo trajal 22 dni, je lahko eno od teh sporočil! Ko se mi boš pridružila na tem brezplačnem 22 dnevnem izzivu, bom s teboj delila svoje najljubše znanje o negovanju Ženske Duše.

Vabljena, da se mi pridružiš v izzivu 22 načinov Praznovanja Ženstvenosti v 22 dneh.

Izziv je brezplačen, vendar se je potrebno prijaviti in si zagotoviti dostop do spletne strani, kjer boš to 22 dnevno Praznovanje Ženstvenosti lahko spremljala.

In naj te pomirim že tukaj… to ni eno tistih "brezplačnih" druženj, kjer pravzaprav ne izveš ničesar novega. Spoznala boš 22 praktičnih, enostavnih in izvedljivih nasvetov, ki jih lahko takoj daš v prakso.

Če želiš sodelovati, se je potrebno prijaviti na izziv; 22 načinov Praznovanja Ženstvenosti v 22 dneh in ob prijavi dobiš vsa nadaljnja navodila na e-mail, ki ga boš posredovala.

Enostavno se prijaviš s tem, da v obrazec spodaj vpišeš svoje podatke.

 

 

Priimek in ime
E-mail

Se vidimo na drugi strani!

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Veeeelik HVALA!

 

Taja Albolena