Si voljna preseči pomanjkanje in omejeno gledanje na svet okoli sebe?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

 

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

MOČ HVALEŽNOSTI

Draga Ženska!

Veliko empiričnih dokazov potrjuje, da so ljudje z nagnjenjem k izražanju hvaležnosti bolj veseli, pozorni, odločni, optimistični, pripravljeni pomagati. So bolj polni energije ter kažejo večje zanimanje in navdušenje za življenje od tistih, pri katerih je to nagnjenje manj izraženo.

Hvaležnost ti pomaga, da opustiš paradigmo pomanjkanja in revščine ter se namesto na to, česar nimaš v svojem življenju, raje usmeriš na to, kar imaš in si za vse, kar že je v tvojem življenju hvaležna.

Moje ime je Taja Albolena. In hvaležnost je ena tistih veščin, ki se je v mojem življenju izkazala za ključno, ko sem se znašla v situacijah, kjer bi se vdala ali bi obupala.

Hvaležnost mi je pomagala, da sem presegla svoje omejeno gledanje na stvari in svet.

 

Zakaj je modro, da se izmojstriš v hvaležnosti?

Hvaležnost je občutenje, ki ga zaznaš skozi svoje telo in zato je ključnega pomena, da si dopustiš, da čutiš.

Čutenje hvaležnosti odpira tvoje srce in ti daje občutek ljubljenosti, sprejetosti.

Hvaležnost te poveže z ljudmi in svetom, ter je ključna veščina za odprte, izpolnjujoče in harmonične odnose.

Hvaležnost je negovanje sebe, ko si hvaležna za to, kar že imaš, si v občutku izobilja in sprejemljivosti.

V sodobni družbi hvaležnost pogosto interpretiramo kot obvezo, ko moraš biti hvaležna drugim in s tem smo razvrednotili njen dejanski pomen. Ko se ti zdijo stvari same po sebi umevne, prenehaš sprejemati čarovnijo življenja in nehaš povečevati občutek hvaležnosti. Iz te samoumevnosti, da stvari imaš, izhajata tako pritoževanje kot tudi kritiziranje. In kritiziranje ter sojenje te vedno vodita na pot pomanjkanja. In tega se pogosto prepozno zavemo.

V svojem opazovanju ljudi opažam, da izhajajo iz pričakovanj, kako bi stvari morale biti točno take, kot so si zamislili. Gre za Ego, ki želi imeti nadzor in kontrolo nad ljudmi in situacijami v življenju ter tako ohranja svoja pričakovanja. Pričakovanja vedno izvirajo iz preteklih izkušenj, in ko znaš biti hvaležna za to kar je bilo in je, tudi lažje kreiraš to, kar si želiš v prihodnosti, skozi hvaležnost.

 

Hvaležnost poveže stvari v tvojem življenju in je zato izjemno pomembna dnevna praksa. Pogosto omenjam dejstvo, da telo potrebuje 28 dni, da prevzame novo navado in ravno zaradi tega je to notranje popotovanje dolgo 28 dni.

Vsak dan ti je na voljo nova vodena praksa, ki te bo peljala skozi različne prizme hvaležnosti.

In ker gre za dnevne prakse svetujem, da si pripraviš dnevnik. Dnevnik hvaležnosti bomo pisale vsak dan.

Um je kot tvoj notranji vrt; lahko na njem sadiš cvetje ali pa za vedno puliš plevel. Glede na to, na kaj se usmerjaš izbiraš vsak dan plevel ali cvetje.

S tem, ko si zapišeš stvari, za katere si hvaležna, soustvarjaš sebe in svoje življenje, prevzameš odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širiš brezpogojno ljubezen. Iz tebe gredo valčki ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Uporabljale bomo tudi kamen Hvaležnosti. Gre za prakso, ki je z menoj že od leta 2008, ko sem prvič prišla v stik z aventurinom kot kamnom, ki nosi v sebi frekvenco hvaležnosti in takrat sem ga začela uporabljati kot bom s tabo delila v drugi praksi. Če bi želela poleg dnevnih praks prejeti tudi poseben kamen Hvaležnosti se lahko dogovoriva.

Prakse, ki so del tega notranjega popotovanja so zbrane z vseh vetrov in so del moje vsakodnevne prakse, zato so preizkušene iz prve roke.

Eno najboljših zdravil za razčiščevanje boleče preteklosti ter slabih občutij v sedanjosti je hvaležnost. Dejstvo je, da v svojem hitrem vsakdanjiku pogosto pozabiš na pomen hvaležnosti. Predvsem na hvaležnost za izzive s katerimi se srečuješ v svojem življenju.

Brezpogojna ljubezen nosi v sebi tako podporo kot izzive in medsebojni odnosi so tisti, ki uravnovešajo ti dve polarnosti. Brez izzivov ni rasti in zato je modro sprejeti dejstvo, da izzivi vedno bodo, dokler imaš v sebi karkoli, kar potrebuje širjenje, rast in ozaveščanje.

Življenje ti skozi medsebojne odnose pogosto pošilja velike izzive. Izzive, ki so povsem nerazumni npr. nasilje v družini. Vendar ti na drugi strani življenje vedno pošlje tudi ljudi, ki te podpirajo in ti stojijo ob strani. Zato bodi hvaležna za vse ljudi, ki ti stojijo ob strani, za vse prijatelje, partnerja, za vso ljubezen, ki jo prejmaš.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu, rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled ba stvari. Tvoja izbira je ali gledaš na svet skozi oči pomanjkanja ali blaginje. Tega ti nihče ne more dati.

Tvoja dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjaš svojo pozornost in kaj hraniš s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja. Le ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Pridruži se mi in spremenimo ga skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi blaginjo.

Kako deluje Moč Hvaležnosti?

Moč Hvaležnosti je druženje, ki je sestavljeno iz dnevnih praks, tako kot vsa druga druženja iz serije Moči.

Vstopila boš v posodo, ki te bo držala vseh 28 dni. Skupaj z zemljevidom popotovanja, navdihi na poti, vedenjem in razumevanjem te bom vodila skozi čutenje in izkušanje. Premike boš doživljala vsak dan!

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti).

Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v zunanjem svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v tvojem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj prakse pozitivno vplivajo na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila ti pošljem uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer bodo vodene prakse in navodila na voljo.

Začnemo v petek 1.11.2019.

Prispevek za program je 47€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 15100444

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boše poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da SI!
 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.