Vabim Te na druženje za žensko, ki v svojem življenju čuti, da je izgubila stik s svojo žensko esenco, ima zmanjšan libido in izkuša pomanjkanje vitalne energije.

 

NEGUJ ŽENSKO V SEBI!

 

Intenzivni 8 tedenski program Te vodi skozi 8 tednov zavestnega negovanja tvoje ženske esence.

Številne ženske s katerimi prihajam v stik v svojem vsakodnevnem življenju mi povedo iste stvari: "Utrujena sem. Ne morem več. Izčrpana sem. Toliko znanj imam in vse skupaj mi ne pomaga čisto nič, ker si ne znam pomagati, ko čutim v sebi preplavljenost s stresom." Si tudi ti mnenja, da bi ti en konkreten dopust v tem trenutku koristil in da bi se po njem brez dvoma počutila 1000% boljše.

Ali tudi ti razmišljaš, ...

“Ko bi le imela . . .”
“Želim si, da bi lahko . . .”
“Želela bi si . . .”
“Morda nekoč . . .”

Ženske s katerimi delam ugotavljajo, da, če je ženska srečna in zadovoljna, vpliva na svojo okolico in so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Nega ženske esence je temelj občutka zadovoljstva, vitalnosti, radosti, ljubezni do sebe. Vendar se velika večina žensk ne zaveda, da za to, da živiš Sebe, potrebuješ energijo, vitalnost, stik s svojo kretivnostjo, stik s svojim centrom.

Če nimaš energije, da bi negovala sebe, če je tvoja posoda prazna, ne moreš negovati ljudi okoli sebe, svojih otrok, partnerja, prijateljic,...

Temelj ženstvenosti je v tvoji medenici. Tukaj se stik z ženstvenostjo čisto zares začne. Neravnovesje v medenici lahko povzroči bolečine v hrbtu, bolečine v medenični posodi, celo bolečine v kolenih in nogah, zmanjša libido in te oropa vitalnosti. Če ženska živi s to bolečino dlje časa, izgubi stik s svojim kreativnim centrom. Brez pravilne nege se večina žensk nauči živeti z neravnovesjem v medenici, ki izhaja iz porodnih izkušenj, splavov, akumuliranega stresa zaradi zlorabe ali posilstva, prezgodnje penetracije, ko ženska še ni pripravljena, kar se pogosto dogaja tudi med partnerjema, ki sta v ljubeči partnerski zvezi. Kronična napetost v medenici zaradi pomanjkanja zavedanja, kako ključna je za žensko nega medenice, navad kot je dolgotranje sedenje in odtujenost od ženstvenosti, povzročajo stagnacijo energije v medenici, kar vpliva tudi na pomanjkanje vitalnosti, radosti, živosti, radovednosti in drznosti v življenju ženske.

Ali je tudi v tvojem življenju nastopil čas, da začneš negovati najprej sebe?

Številne ženske, s katerimi prihajam v stik, mi povedo, da čutijo, da morajo sebe postaviti na prvo mesto, negovati sebe, poskrbeti zase in deliti s svojim partnerjem svoje želje in potrebe. Kajti, če je tvoja notranja posoda prazna, nimaš kje vzeti, da bi delila z drugimi. In če si vsaj malo podobna ženskam, ki pridejo do mene, si poskusila svojo posodo napolniti s številnimi stvarmi od meditacij, do branja knjig, razvajanja v wellness centrih, z masažami in nakupovanjem stvari, ki ti dajajo občutek, da si ženska (kozmetika, oblačila, čevlji). Izziv številnih žensk je v tem, da potem, ko se napolnijo in čutijo vitalnost v sebi, pritegnejo nezaželeno pozornost s strani moških, kar jih daje na visoke obrate, v njih aktivira bes, jezo, zamero in zagrenjenost, ker so moški taki "prasci". V tem ciklu sem se dolgo časa zadrževala tudi sama in nisem si znala pomagati. Da je bil moj stres še toliko večji, sem mama dveh deklet in zavedala sem se, da če ne bom razvozlala te uganke, bom mehanizme, ki sem jih poznala sama predala njima, kar je bila zadnja stvar, ki sem si jo želela.

Odgovor je prišel v obliki razlikovanja med magnetično privlačnostjo ženske in telesno privlačnostjo. Dojela sem, da takrat, ko si ženske prizadevamo za pozornost s strani moškega, pozornost poskušamo dobiti skozi telesno privlačnost, aktiviramo svoj seksapil. Kar v moškem vključi mehanizme, ki vodijo v objektivizacijo.

Dojela sem, da je edini način, da v zvezi s tem nekaj naredimo in situacijo spremenimo v tem, da ženske spoznamo sebe in vpliv, ki ga ženska privlačnost ima na moške. Kajti velika večina žensk s katerimi prihajam v stik, ne ve, da je telesna privlačnost tista, ki vodi v en sam odziv pri moškem, želi si spolnosti. To je to. Ko poskušaš s strani moškega dobiti pozornost, to vedno vodi v eno samo željo… seks.

In vendar velika večina žensk, ko ugotovi, kam vodi telesna privlačnost, ne pozna alternative. Tudi sama je nisem poznala. Moja alternativa je bilo skrivanje. Vendar si lahko takrat, ko aktiviraš svoj seksapil, v vreči za krompir, pa bodo za teboj žvižgali.

Nega ženske energije je ena tistih veščin, ki ni pomembna le za žensko, ki čuti, da je v svojem partnerstvu izgubila tisti žar, sočnost in tisto »nekaj«. Predvsem so informacije v druženjih namenjene mamam, ki imajo doma dekleta, najstnice, ki vstopajo v moški svet pogosto neprimerno poučene o tem, kakšen vpliv imajo na svoje sovrstnike drugega spola. Moja želja je, da tovrstno znanje ženske predajo naslednji generaciji in tako svojim hčerkam prihranijo čustveno bolečino, razočaranje in predvsem željo po tem, da bi evaporirale, da se ne bi rodile v ženskem telesu. To je tisto, kar je zame osebno najbolj boleče. Ko slišim za zgodbe žensk, ki jim je odveč, da so v ženskem telesu, ki bi bile raje moški.

Program neguj Žensko v Sebi sem ustvarila z željo, da...

Povečaš prepoznavanje notranjega razpona ženstvenosti, ki ti je na voljo.
Presežeš
vzorce, ki omejujejo izražanje tvoje izvorne ženske esence.
Se povežeš s tvojo resnično, avtentično naravo.
Omogočiš pristno izražanje Sebe.
Povečaš nivo energije in vitalnosti v telesu.

Vračanje k ženstvenosti...

Negovanje tvoje ženske esence te nauči, kako moč in vitalnost aktivirati v svojem temelju. Skozi leta raziskovanja različnih tehnik sem dojela, da ženske v svojih telesih nosimo modrost samozdravljenja. Pozdravimo lahko travme zlorab in posilstev, očistimo blokade v našem energijskem pretoku in smo priča obnovljenem kreativnem pretoku. Oživimo lahko svojo ženstvenost, ustvarimo povezavo z moško energijo in prenovimo odnose, vloge v življenju, kariero, delo, ki ga opravljamo, da bi nas to negovalo in bi nam omogočilo, da v polnosti izrazimo sebe.

Ob vsem skupaj pa se mi zdi, da se najbolj pomemben aspekt nege ženske energije skriva v dejstvu, da je potencial medenične posode v tem, da se preko nje povezujemo direktno z univerzalnimi energijami, s snovjo iz katere je narejeno življenje. V maternici ženske je čarobno mesto, kjer se energija univerzuma srečuje z ženskim telesom, kjer se potapljamo v misterije življenja in obstoja, kjer dajemo življenje telesu in telo življenju.

Kreativno seme jajčnikov in sposobnost gnezdenja maternice razkrivata brezmejni potencial ženske, ki je prisoten tudi, če so bili fizični organi odstranjeni. Ko ženska ve, kako stopiti v stik s svojim temeljem, najde vir energije, da lahko ustvari svoje sanje, neguje svoje kreacije in spreminja vzorce v sebi, ki zmanjšujejo njen sijaj.

Težave, ki jih ženske izkušajo v povezavi z medenico so lahko:

fizične narave; ženska ne čuti svojih vaginalnih mišic ali pa mišice medeničnega dna izgubljajo prožnost, inkontinenca, bolečine v medenici, bolečine v hrbtu ali nogah

čustvene narave; ženska se odtuji od svoje ženske narave, da bi na tak način obvladovala boleče asociacije s svojo ženstvenostjo ali telesom

energijske narave; zmanjšana količina energije v medenični posodi, ker ne veš, kako kultivirati in upravljati s svojo žensko energijo v telesu

Tvoja kreativna esenca je tok, ki teče skozi tebe in ključno je, da vzpostavimo pretok vitalne energije v medenici, da držimo svojo posodo odprto, smo voljne sprejeti in dopustimo, da tok vitalne energije neguje in hrani tvoj temelj, tvoje bistvo.

Kako sem se vrnila k sebi kot ženski in kaj sem se naučila iz tega?

Leta 2009 sem po dveh porodih zanosila. In splavila. In ko sem nekaj tednov po čiščenju maternice sedela sama s seboj, sem zaznala napetost, nelagodje, »nekaj« v svoji maternici. Po pregledih in zagotovitvi, da je telesno z menoj vse v redu, sem vedno znova sedela s tem »nekaj« brez vedenja in razumevanja, kaj naj zdaj počnem s tem »nekaj« v sebi.
Prebujale so se notranje asociacije in to »nekaj« me je spomnilo na davno 1999 leto, ko sem ta »nekaj« zaznala v najinem stanovanju, kar je kasneje vodilo na Bali in povzročilo, da je energijsko čiščenje prostora postalo del mojega življenja. Tokrat je to »nekaj« vodilo v moj prvi Dom – v maternico. Tako sem prišla do informacij o energijski placenti in o tem kako je placenta organ otroka in ne mame. O tem, kako energijska placenta v telesu mame drži tujo energijo, ki jo je potrebno očistiti. In tako sem začela svoje popotovanje z energijskim čiščenjem maternice, ritualom, ki me je vedno znova ganil.

Energijsko čiščenje maternice me je vodilo v intenziven stik s svojimi pozabljenimi ženskimi potrebami. V svojem življenju sem bila vodena, da prepoznam, upoštevam in s svojim moškim delim svoje potrebe. Dojela sem, da potrebujem notranjo stabilnost in občutek varnosti, da potrebujem utelesiti in vedno znova porajati kreativnost, ki je v meni in da potrebujem dnevno nego.

Iz tega sem oblikovala prakse, ki me dnevno postavljajo na prvo mesto, mi pomagajo, da negujem sebe, ostajam v stiku s svojo žensko esenco. Stik z globljim notranjim centrom v medenici je vir negovanja za žensko, je vir nege za otroke, partnerja in za svet, ki te obdaja.

 

Program ... dejstva

Program je sestavljen iz štirih sklopov, ki sledijo naravnemu procesu rojevanja. Nahajamo se v intenzivnem procesu porajanja same sebe in modro je, da se spomnimo, kako proces rojevanja poteka, pa naj rojevamo sebe, novo idejo, nov projekt ali se pripravljamo na rojstvo otroka.

Štirje deli procesa so odpiranje izkušnji, sprejemanje, gnezdenje/negovanje in prepuščanje toku Življenja.

Skozi izkušnje se je pokazalo, da je proces energijskega čiščenja maternice, ki ga izvajam, zelo intenziven. Ženske, ki so ga bile deležne, je vodilo v intenziven stik s svojimi pozabljenimi ženskimi potrebami. Notranja stabilnost in občutek varnosti je ključnega pomena, da porajaš kreativnost v formo in za to potrebujemo dnevno negovanje.

Program je sestavljen tako, da podpre štiri dele procesa; odpiranje izkušnji, sprejemanje, gnezdenje/negovanje in prepuščanje toku Življenja.

8 spletnih druženj Neguj Žensko v Sebi razkriva:

1. druženje

SPOZNAJ SVOJO POKRAJINO ŽENSTVENOSTI

Spoznaj se s svojim z ženskim.

Kakšen je pomen ritualov za popotovanje in uporabo kreativne namere?

Spoznaj se s svojimi ženskimi cikli in notranjo pokrajino ženstvenosti.

 

 

2. druženje

TEMELJ ŽENSTVENOSTI

Spoznaj anatomijo medenične posode.

Energijsko čiščenje maternice odpre prostor, saj skozi čiščenje naredimo prostor za novo kreacijo. V prvi vrsti je pomembno, da očistimo maternico vseh nedokončanih projektov in vseh “splavov”, kar pomeni tako tistih v povezavi z otroci, kot tudi vseh v povezavi z našimi projekti in idejami, ki jih nismo speljale do konca.

Kako maternica in njena čistost vpliva na tvojo sposobnost sprejemanja?

 

3. druženje

UTELESI SVOJO ŽENSTVENOST

Zakaj je za žensko tako pomembno, da je v stiku s svojo temeljno energijo in da se sooči s svojimi ranjenostmi?

Razkrila bom tvoj notranji cikel regeneracije.

 

 

4. druženje

ALKIMIJA ČUSTEV

V em druženju Te bom vodila skozi preobrazbo zamer, zagrenjenosti, besa in sramu v povezavi z moškimi.

Srečanje bo posvečeno spolni objektivizaciji in poniževanju, zasramovanju ženske.

Da bi lahko resnično negovale same sebe moramo pozdraviti svoje bolečine na tem področju, preden se premaknemo v užitek.

5. druženje

SPOZNAJ SVOJ CIKEL KREACIJE

Druženje bo namenjeno povezovanju z energijo jajčnikov, ki predstavljajo ogenj tvoje kreativne energije.

Jajčniki imajo ključno vlogo v revitalizaciji ženske maternice. Negujejo žensko telo in od njihovega zdravja je odvisno koliko ženska Sije. Ženske pogosto razdajajo svojo kreativno energijo in pogosto razprodajajo svojo svetlobo v zameno za občutek varnosti, sprejetosti in enostavno ne prepoznavajo svoje vrednosti.

Del druženja bo povezano z razumevanjem, kako upravljati s svojim notranjim ognjem in predvsem, kako ta ogenj uporabiti za svojo dobrobit.

6. druženje

CIKEL PREOBRAZBE

bo razkril ključne povezave v telesu ženske, ki so pomembne za to, da ženska lahko donosi svoje kreacije.

Vodena praksa povezovanja maternice s srcem pomaga ustvariti sveti prostor negovanja in ohranja potrebno energijo za rast v maternici.

Spoznale bomo pomemben kanal, ki se mu moramo posvetiti, če želimo stvari “donositi”.

Srčni utrip je povezan s spočetjem življenja, medtem, ko je maternica mesto, kjer je življenje zaščiteno in v njej raste in se razvija. Lahko bi rekli, da je maternica dobesedno drugo srce ženske.

 

7. druženje

SPREJEMANJE BLAGOSLOVA PREDNIKOV

Preobrazba zapisov, ki so del genetskih linij. Ženske se pogosto ne zavedamo dejstva, da smo bile del naših babic.

In le dve generacije nazaj so ženske izkušale lakoto, smrten strah in boj za preživetje. Vse to je del tvojega celičnega spomina.

Podale se bomo na pomembno popotovanje čiščenja preteklosti.

 

 

8. druženje

AKTIVACIJA NOTRANJEGA SONCA

Kaj je menstrualna voda in zakaj je zdravje ledvic za žensko ključnega pomena?

Kako je ženska sposobnost oploditve intimno povezana z esenco ledvic in aktivacijo notranjega sonca?

Kako v svoje notranje sonce shranimo viške energije takrat, ko je naše telo preplavljeno z energijo v ekstazi?

Povezovanje z Divjo Žensko bo del našega zadnjega druženja.

 

Dodatno druženje

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Druženje je namenjeno odgovorom na zastavljena vprašanja

 

 

 

Da bi ženska lahko rodila, pa naj bo to rojstvo same sebe, projekta, ideje ali otroka, mora vzpostaviti zavestni stik s svojo maternico, aktivirati povezavo s svojim srcem in aktivirati povezavo s svojim notranjim soncem. Vse to naj bi bilo stvar naravnega procesa telesa, vendar je sodobni način življenja in ves stres, ki smo mu dnevno izpostavljeni botroval temu, da je stik s telesom oslabel, da smo same sebi ustvarile prepreke, da bi resnično zaživele življenje kot si ga želimo. In to, da telo spomnimo na njegove naravne sposobnosti je srce programa, ki je pred vami.

Kaj v resnici potrebujemo, da se počutimo srečne in izpolnjene?

Skrivnost, ki jo moramo odkriti že na začetku je, da je stres tisti element, ki nam preprečuje, da bi telo delovalo v skladu s svojo naravno modrostjo. Na nas je, da se premaknemo iz stresa v radost, kajti radost, to notranje zadovoljstvo je tisto, ki žensko izpolni. Oblikovala sem poseben pristop, ki vas bo vodil skozi vseh 8 tednov našega druženja, posebno Oksitocinsko Dieto, ki predstavlja osnovo negovanja ženske energije.

Znanstveniki po vsem svetu se strinjajo z dejstvom, da je glavni vzrok za povečan stres sodobne ženske, ki je tudi glavni razlog za težave z zanositvijo, v tem, da je njena notranja posoda oksitocina prazna. Sreča ženske je na biološki ravni odvisna od količine oksitocina v njenem telesu. In zato je Oksitocinska Dieta ključen del našega 8 tedenskega druženja. Kajti dvig oksitocina ni nekaj, kar bi lahko ustvarile enkratno in potem pozabile nanj. Dnevno je potrebno negovati sebe, poskrbeti zase, kajti dejansko gre za dosledno, stalno negovanje in krepitev ženske dobrobiti.

Zakaj 8 tednov?

Izkušnje kažejo, da ljudje potrebujemo 28 dni, da naše eterično telo usvoji novo navado, ki jo prakticiramo. In rezultati so vidni v tem času oziroma najkasneje v treh mesecih. Dva meseca, ki ju bomo preživele skupaj z namenom, da te podprem v procesu notranje preobrazbe, kar te bo vodilo h kreaciji tega, kar si želiš. Menstrualni cikli pri ženski brez dvoma pokažejo novo usmeritev ženske (ali faza mlaja pri ženskah v menopavzi), zato je druženje postavljeno v okvir 8 tednov.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem ženskam, ki želijo v svoje življenje skreirati karkoli novega, roditi samo sebe, svoje ideje, projekte ali si želijo otroka, kajti raziskave kažejo, da je neplodnost (in to v vseh pogledih, ne le v fizičnem) v veliki meri posledica stresa. Nahajamo se na pomembni točki evolucije, ko je potrebno, da ženska ozavesti dejstvo, da vsaka od nas rojeva novo dobo, zlato dobo v ta svet.

Kajti brez ženske se nič novega ne more roditi v ta svet!

Program sem oblikovala z željo, da podprem ta naravni proces sproščanja in odpiranja, da bi lahko sprejela novo seme, negovanja novo rastočega semena in predanost življenju, da nas vodi, da rodimo to Žensko, ki me smo v resnici, v ta svet. Vsaka ženska v tem trenutku rojeva samo sebe. Vprašanje je samo ali imaš težave pri tem, da ne sprejemaš sebe, pri tem, da poskrbiš zase in se neguješ ali pri tem, da se oklepaš tega, kar si usvojila in nisi voljna, da se predaš toku življenja in greš v neznano.

Poleg tega je razlikovanje med dvema vrstama privlačnosti; telesno in magnetično ključnega pomena za žensko, ki želi iz moškega izvabiti najboljše.

Kako program deluje?

Osem spletnih druženj je namenjeno obnovi energije v medenični posodi. Na začetku vsakega sklopa dobite od mene pisna navodila, kaj so prakse, čemu se posvečamo v vsakem sklopu. Na voljo bodo zvočne prakse in članki na izbrane teme, ki bodo podprle proces.

Vsak sklop se začne z skupinskim srečanjem preko spleta, ki predstavlja prvi dan našega druženja. Skupina se dobi 8x, vsako srečanje traja do 2 uri.

Investicija za celotni 8 tedenski skupinski program je 297€ pri enkratnem vplačilu v kar je vključeno:

8x srečanje v skupini, ki traja vsakič do 120 minut
4x pisni napotki za vsak sklop
8x vodene zvočne prakse za vsak sklop
Članki na izbrane teme za vsak sklop
Oksitocinska dieta

Možno je plačilo v dveh delih 2x197€ (marec in april 2016)

Vabljena v našo družbo!

Program je oblikovala in ga vodi Taja Albolena.

Zakaj energijsko čiščenje Maternice?

Ženske, ki so ga izkusile individualno, so povedale:
»Izkušnja energijskega čiščenja maternice je bila neverjetna,.. ker sem bila seznanjena s samim postopkom že preden sem prišla v LJ in še potem pred samim čiščenjem sem lahko ves čas sodelovala. Občutki so res enkratni, tako da jih težko opišeš z besedo, to moraš enostavno doživeti. Izkušnja mi je prinesla predvsem eno veliko olajšanje, drugačno razmišljanje. In skoraj čudež bi lahko rekla. Pred tem sem imela zelo neredne menstruacije, tudi po dva meseca nič, po tem čiščenju pa imam spet redne.« ----Zlatka

»Moja izkušnja takoj po čiščenju maternice in aktivaciji Ženskega blueprinta je bila izredno močno čutenje vsega znotraj in zunaj mene, kot bi se življenje od tam dalje začelo odvijati ne več kot običajen film ampak kot 3D različica. Ker sem bila dodobra izmojstrena v zanikanju, prikrivanju in zelo zvitemu načinu tiščanja glave v pesek, mi je čiščenje to razkrinkalo, hočeš nočeš moraš se pogledati v svoji avtentični podobi. Kot bi ta proces razblinil vse zanikanje in strah pred čutenjem. Od takrat lažje sprejemam življenje kot tako kot je, da si ne zatiskam oči ali rinem z glavo v pesek, ampak se vsakodnevno soočam z izzivi, ki jih življenje prinaša in v njih prepoznavam blagoslove in svojo izvorno moč.« ----Andrejka

»Samo čiščenje je bilo zelo močno in prijetno. Na trenutke malo boleče. Zanimivo mi je bilo predvsem to, da sem v fizičnem telesu čutila, kot da rojevam energijo. Te izkušnje zaradi dveh carskih rezov nisem poznala.« ---Tanja

»S čiščenjem in kasnejšo aktivacijo ter seveda praksami se je prebudil en speči del mene, najprej kot soočanje s svojimi ranjenostmi, kasneje pa prebujanjem potencialov in boljšo povezavo s svojo notranjo žensko. Veliko stvari je odpadlo in v moje življenje so začele vstopati nove stvari. Svoje ženske esence se bolj zavedam in jo vedno bolj živim.« --- Anuška

»Že moje prvo srečanje s tabo na energijskem čiščenju maternice se je v meni prebudila ženska. Vem, da to sem, samo izgubljala sem jo. Čutim, da sem jo poiskala, jo osvobodila preteklosti in začela polniti z vsakdanjimi drobnimi malenkosti, ki mi prinašajo veselje in zadovoljstvo.« ---Sonja

Prvo srečanje bo 4.4.2016 ob 20. uri.

Na skupinsko srečanje se prijavite tukaj ... in vpišete DWW ter vaše ime in priimek, kraj od koder prihajate, e-mail in telefonsko številko, nato pa vam posredujem vse potrebne podatke, kdaj bo naslednje druženje in kako do mene.

Pomembno! S plačilom se strinjate, da vaše srečanje s Tajo Albolena ni diagnoza ali zdravljenje medicinskih stanj/bolezni, da se za srečanje odločate prostovoljno in brez pričakovanj. Ne dajem nikakršnih garancij ali obljub. To ni nadomestilo za medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Pred izbiro se posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije