Tri-dnevno druženje je namenjeno ženski, ki želi zasijati, se počutiti izjemno in podeliti s svetom svoj...

 

OSEBNI PODPIS LEPOTE

Izrazi svoj resnični Jaz - edinstven, avtentičen, sijoč Dragulj, ki Ti si!

 

Se ti kdaj zgodi, da ujameš svoj odsev v ogledalu in razmišljaš o tem, kako skriti tiste dele, ki ti niso všeč?

Ali si vsako sezono zmedena zaradi trenutno modnih barv in aktualnih trendovskih vzorcev?

Imaš težavo vsakič, ko ti je nekaj zelo všeč na obešalniku, ne pa tudi na tebi? Ob tem pa imaš občutek, kot da obleka nosi tebe in ti enostavno izgineš.

Draga Ženska!

Ženske se z negativno samopodobo soočamo že desetletja. Negativna samopodoba je velik izziv sodobnega sveta. Vendar zlahka pozabimo na to, da ne glede na to, kako in koliko popravljamo svojo zunanjost, nezadovoljstvo vedno znova prihaja iz notranjosti.

Vir nizke samozavesti sodobne ženske ni v videzu, temveč v neskladju med njenim notranjim energijskim podpisom in zunanjo podobo, ki jo poskuša ustvariti.

Negativna samopodoba je velik izziv sodobnega sveta. In ker smo ženske tako obremenjene s svojim videzom, je sporočilo, ki ga predajamo mlajši generaciji, vse prej kot obetavno.

Ženske smo pogosto mnenja, da bi lahko nosile karkoli, če bi... Če bi bile bolj skladne postave, če bi imele bolj simetričen obraz, če bi bile videti xyz. Prepričane smo, da so lepe samo nekatere ženske. Tako se pogosto trudimo, da bi ustrezale lepotnim idealom in trendom, ter ob tem pozabljamo nase, na svojo izvorno lepoto.

Pogosto ženske poskušamo ustvariti podobo, ki bo sprejeta v svetu in tega se lotevamo skozi stilsko preobrazbo, skozi diete in tako popularno hujšanje, ki je v pomladnem času zelo prisotno. Modni trendi, kot tudi trendi lepotne kirurgije so celoten trend popravljanja zunanje podobe samo povečali. Tako zlahka pozabljamo na to, da ne glede na to, kako in koliko popravljamo svojo zunanjost, nezadovoljstvo vedno ostaja.

Hkrati pa neuglašenost s svojo izvorno lepoto zakrije talent, darove in izvorno naravo. Enostavno skrije to kar je v ženski najlepšega, kar ima, da deli z ljudmi in s svetom.

Tisto, česar nam niso povedali je, da ženska, ki se obda z barvami, ki je ne podpirajo, ne more zasijati. Ne glede na to, kako se trudimo, spremljamo modne trende in poskušamo slediti temu, kar narekujejo zunanji trend, nas to pogosto še bolj zmede in zavede v nakupe, ki jih pogosto obžalujemo že takoj, ko jih prinesemo domov.

Večina žensk ne ve, kaj jim resnično pristaja in kaj poudari tisto, kar je v njih najlepšega. Stili in trendi ne naredijo ženske lepe, to je lekcija, ki smo jo vzele že mnogokrat. In vendar vedno znova kupujemo stvari, ki nam ne pristajajo, v upanju, da smo videti vsaj približno dobro. Primanjkuje nam orodij, ki bi nas naučila, kako zasijati v vsej svoji lepoti in poudariti to, kar je nas najlepšega.

Premik se zgodi od znotraj navzven.

Tvoja edinstvenost lahko zasije le, ko resnično poznaš in razumeš samo sebe. Ko veš, kdo ti si. In nato izbereš, da z oblačili, z nakitom ter dodatki razkriješ in poudariš to, kdo resnično si.

Ženska, ki uporablja svoj osebni podpis lepote tako v oblačenju, kot tudi v svoji celostni podobi, je videti celostna, je to, kar je in ne zgolj senca same sebe.

Ženska, ki razkrije celoto sebe, tega kdo resnično je, drži moč in izvorno lepoto v svojih rokah. In to velja tudi zate.

Tisti, ki so mi odprli oči v žensko lepoto so bili … moški. Moški vidijo lepoto ženske. To je tisto, kar moškega pritegne k ženski. Vendar ženske pogosto ne vidimo tega, kar vidijo moški in zato sebe spreminjamo in poskušamo biti nekdo drug.

Žal je modni trend tak, da smo ženske obešalniki za oblačila, kar v praksi pomeni, da najprej vidite obleko in šele potem osebo, če jo sploh opazite. Ženske smo navajene, da se skrijemo za obleko in v sodobnem poslovnem svetu nosimo »uniformo«. Ena od udeleženk druženja je rekla, da se v oblačilih, ki so resnično »njene«, počuti kot bi bila slečena. Kajti to, kar naredi oblačilo, ki je uglašeno s tvojo izvorno esenco je, da te resnično razkrije, odkrije, te pokaže.

Ko si "Doma" in se počutiš udobno v barvah, tkaninah in izrazu lepote, ki Te obdaja, s tem razkriješ svojo izvorno naravo, svoj talent, svojo lepoto in duha. Enostavno zasiješ.

Edini način, da resnično prepznaš svojo vrednost in lepoto kot Ženska je v družbi enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča. Kajti ženske se v resnici urejamo zaradi drugih žensk in strahu, da bomo ocenjevane in kritizirane kot "neurejene" in neustrezne. Ključ j v tem, da prepoznaš, kako "normalna" si v resnici in da ni s teboj čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki bodo s teboj praznovale tvojo edinstvenost, avtentičnost in sijaj, boš odkrila, da si vse delimo podobne izzive in težve. Ženske smo zdravilo druga drugi. Ko prepoznaš v sebi ljubezen, moč in srčnost, se to pozna tudi v zunanjem svetu.

Vabim Te na alkemično popotovanje, kjer boš odkrila svojo izvorno lepoto skozi štiri ključne korake:

    1. Prepoznaj, kje se nahajaš: Šele po iskrenem vpogledu v svojo sedanjost, ko vidiš, kje se nahajaš, brez sramu, lahko svojo pozornost usmeriš tja, kamor želiš.V prvem koraku boš odkrivala kakšna je izvorna esenca tvoje Ženske Duše, ki se skriva globoko v tvoji notranjosti. Samo zavedanje je ključnega pomena, da prepoznaš svoj energijski podpis lepote. Kajti, če manjka notranji temelj, ki bi te podprl v tem, da lepoto iz svoje notranjosti izžarevaš v zunanji svet, to ustvarja neuglašenost s tvojo zunanjo podobo. Ker si ti tista, ki plava v tem oceanu, pogosto sploh ne poznaš svojega edinstvenega notranjega energijskega podpisa.

    2. Povrni si moč: Pomembno je, da poznaš osnovna pravila, kako svetlobo siješ iz svoje notranjosti v svet. Ko jih razumeš, lahko z večno jasnostjo prepoznaš, kaj je potrebno narediti, kar bo razkrilo tudi tvoje strahove in načine, kjer izgubljaš svojo moč. Potem, ko razkriješ kdo si, je pomembno, da izbiraš barve, oblačila in dodatke v skladu s tem notranjim energijskim podpisom. To ti omogoči, da v polnosti izraziš tvoj avtentični jaz.

    3. Preobrazi svojo izvorno rano: Ko prosimo za pomoč, instinktivno poskušamo nadzirati situacijo v skladu z našimi otroškimi ranjenostmi, da bi pomoč prišla na točno določen način. S tem se zapiramo za sprejemanje. Šele, ko prepoznaš kaj pričakuješ, lahko resnično odpreš srce za to, kar resnično potrebuješ in dopustiš, da te to neguje. Žal se večina sodobnih žensk oblači tako, da obleka nosi njih in ne one obleke. Ženske se rade skrijemo za obleko in s tem vse prepogosto skrijemo svoj avtentični jaz.

    4. Praznuj: Šele, ko se v sebi počutiš varno, lahko začutiš svojo edinstvenost, svojo avtentičnosti in zavestno izbiraš, da svojo svetlobo deliš z ljudmi in s svetom. Gre za zavestno soustvarjanje življenja kot si ga želiš in radostno praznovanje dejstva, da ti je bilo podarjeno življenje.

Pomembno je, da si dopustiš, da se tvoj notranja izvorna lepota izrazi navzven v vsej svoji veličastnosti in sijaju.

Tvoj energijski podpis Lepote ti omogoči, da se skozi svoje življenje premikaš samozavestno in z zavedanjem, da resnično pokažeš svoj notranji Dragulj, svoje Darilo. Da zasiješ in si dovoliš, da si to kar si, brez skušnjave, da bi se skrila ali ustregla drugim ljudem.

Čas je, da svojo lepoto vzameš v svoje roke, čas je, da si jo prilastiš in jo živiš.

Čutim, da je del moje misije pomagati ženskam kot si ti, da vzamejo svojo moč, svojo lepoto nazaj v svoje roke in upravljajo s svojo energijo, izrazijo sebe na svoj edinstven in avtentičen način.

 

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Od leta 2009 raziskujem moč izžarevanja in notranjo svetlobo v ženski. Lahko si predstavljaš, kako presenečena sem bila spomladi 2012, ko sem se odločila, da se neham skrivati in sem vsa oblačila iz svoje omare zmetala na posteljo ter odkrila, da v moji omari manjka "pravih" barv. Naslednji vikend sem razbarvala vsa črna oblačila, ki sem jih lahko in jih prebarvala v čokoladno rjavo. Sledilo je iskanje oblačil, ki so bile v ustrezni barvi, ki so bile v skladu z mojim izvornim ženskim arhetipom in so poudarile tisti moj aspekt v meni (Gaea, Sofija, Amazonka in Hetaira), ki sem ga želela poudariti.

Barve so močno zaznamovale moje življenje. Leta 2000 sem se podala na izobraževanje glede vpliva barv na naše počutje. Ko sem začela raziskovati osebno obarvanost, se mi je odstrl čisto nov svet, ki sem ga pred tem s pridom uporabljala pri svojem delu s feng shuijem prostorov. In to je eden od štirih pomembnih nivojev lepote skozi katere Te bom vodila v 2,5 dnevnem druženju, ki sem ga oblikovala. Osebni podpis Lepote je vzniknil iz moje najstniške srčne želje, da bi postala modna oblikovalka. Že takrat sem imela srčno željo, da bi se dotaknila srca žensk in pomembno vplivala na njihovo zunanjo podobo.

Danes vem, da je moja vloga in namen Osebnega podpisa Lepote v ustvarjanju uglašenosti med notranjim energijskim podpisom in zunanjo podobo.

To, kar sem na svojem popotovanju v svoje lastne globine izžarevanja odkrila je, da je za žensko ključnega pomena povezava z njeno izvorno esenco Ženske. Energijski podpis lepote je tvoj edinstveni izraz lepote, ki je tvoje Darilo, da ga deliš z ljudmi in s svetom. Vsebuje tako tvoje talente, darove, kot tudi načine obnašanja, izražanja in fizične značilnosti. Vedno znova me navdihne, ko spoznavam, kako osvobajajoče je spoznanje, kje si resnično Doma.

Na tej poti sem se spuščala v intimno poznavanje sebe, svoje izvorne ženske esence, svoje Biti. Ko ženska izkusi svojo lepoto in radost povezanosti s seboj, ko se v svoji koži počuti izjemno, zasije.

Ko je ženska povezana z ljubeznijo in čuti svojo vrednost, ko čuti, da njen obstoj popolnoma zadošča, svetloba sije iz vsake pore njenega telesa. In ko si v stiku s svojo lepoto, si v stiku s svojo božanskostjo.

Svojo svetlobo ženska lahko skrije ali pa jo poudari.

Spoznala sem, da je svetloba, ki jo izžarevamo, svetloba, ki te obdaja in neguje, eno najbolj svetih orodij, ki nam je dano.

Svetloba je orodje in blagoslov, ki ga povsod neseš s seboj. Žal se tega blagoslova ne zavedamo. Izbira, da zasiješ, da se kot ženska razcvetiš, namesto, da se skrivaš v temi in neredu, je ena najbolj opolnomočenih izbir, ki jo kot ženska lahko narediš.

Osebni podpis Lepote je izkušnja, skozi katero spoznavaš svojo edinstveno kvaliteto svetlobe, ki jo siješ iz sebe. Spoznaš svojo notranjo naravo, svoj energijski podpis in spoznavaš, kako to uglasiti s svojo zunanjo podobo. Spoznavaš kako oblačila, barve, makeup, prava frizura poudarijo tvojo edinstveno ženstvenost. Namesto, da poskušaš obleči lepoto, se moraš naučiti, kako lepoto pripeljati iz svoje notranjosti in kako poudariti svoje naravne danosti, tisto, kar je naravno tvoje, brez potrebe, da bi to skrila ali zastrla z obleko.

Moč barv me osupne vedno znova. Vedno, ko srečam žensko, ki jo obdajajo njene osebne barve, izstopi, zažari in je vidna. To me vedno znova navdihne, še posebej po tem, ko sem spoznala moč barv in kako te barve, ki niso v skladu s tvojim osebnim podpisom lepote, skrijejo in zamorijo. Ženska, ki ni v skladu s svojim osebnim podpisom lepote, je vedno videti nerodna, kljub svojemu videzu, talentu ali prijetni osebnosti.

 

Večina žensk nima pojma o tem, kako lepe so v resnici.

Če si pripravjena na intenzivno spoznavanje same sebe in resnično zaživeti svojo edinstvenost, avtentičnost, brilijantnost, Te hvaležno vabim v soustvarjanje.

V programu Osebni podpis Lepote je glavna pozornost namenjena temu, da ustvariš štiri temeljne premike v svojem vsakdanu:

Ljubeč odnos s telesom. Ko se udobno počutiš v svoji koži, nosiš najbolj seksi dodatek.

Da najdeš stik in osvobodiš svoj notranji Glas.

Osredotočanje na svoje prednosti, namesto skrivanja slabosti.

Ljubezen do sebe, ki zamenja vozel strahu v tvojem želodcu.

Na tem tri dnevnem druženju te bom vodila v zavedanje, da ti kreiraš svoje življenje na vseh področjih. V zavedanje, da je tvoj zunanji videz zgolj odsev tvoje notranjosti. Da prepoznaš svojo notranjo lepoto. Energijski podpis Lepote je enkraten, edinstven in samo tvoj. Čas je, da spoznaš, kako ustvariti skladnost med notranjim energijskim podpisom in zunanjo podobo.

Štirje nivoji tvojega Osebnega podpisa Lepote

Tvoj osebni podpis Lepote je tvoja moč izražena v praksi. In tvoja obleka, ki je tvoja "druga" koža, ter kako se premikaš skozi življenje, ima opraviti z energijo.

Prvi nivo osebnega podpisa Lepote predstavlja razkritje tvoje izvorne narave.

Res je, da je vse v naravi sestavljeno iz štirih osnovnih elementov, ki odprejo pot petemu, da se zlije skozi. In tvoja notranja narava je ravno tako sestavljena iz teh štirih temeljnih elementov; zemlje, vode, zraka in ognja. Vsi jih nosimo v sebi. In vendar je eden od teh štirih elementov tisti, ki naravno poudari tvojo lepoto, ki predstavlja tvoj energijski podpis v zunanjem svetu.

Zliva se skozi tebe in skozi njega se dotakneš vsakogar, s katerim prideš v stik. Ko si v svojem elementu, si vidna, tvoja lepota enostavno zasije skozi tebe. Kot bi obrnila pravi ključ in peti element, tvoja Ženska Duša zasije iz tvoje notranjosti v svet.

Odkar sem odkrila svoj element in zavestno izbiram, da ga poudarim vedno znova slišim komplimente, ki sem si jih vedno želela. In svoje odkritje bom delila s teboj v vikend druženju Osebni podpis Lepote.

Drugi nivo razkriva kvaliteto tvoje svetlobe.

Tvoja svetloba je domena tvoje Ženske Duše. Ko si v stiku in zavezana tej svoji notranji svetlobi, se z večjo lahkotnostjo premikaš skozi svoje vsakodnevne izzive. Ko živiš iz tega mesta svoje notranje svetlobe in jo zavestno izbraš, z njo razsvetljuješ svet, v katerem živiš. S svojo svetlobo se dotikaš ljudi, s katerimi prihajaš v stik. So situacije, v katerih je modro, da jakost svoje svetlobe zmanjšaš in so situacije, v katerih je pomembno, da jakost svoje svetlobe povečaš. Vendar s svojo svetlobo lahko upravljaš šele, ko jo zaznaš in začutiš, ko se z njo spoznaš, v sebi.

Spoznale bomo štiri glavne kvalitete svetlobe in to je brez dvoma najslajši del tega vikend druženja.

Tretji nivo osebnega podpisa Lepote je povezan z ženskim arhetipom, ki najbolj poudari tvojo notranjo lepoto.

V vsaki ženski so osnovni arhetipi ženstvenosti, 8 jih je, in vsaka ženska se najbolj poistoveti z enim, ki najmočneje zaznamuje njen osebni stil, njen govor, držo, njeno notranjo strukturo, ki jo tkanine zelo lepo odslikavajo v zunanjem svetu. Dolgo mi ni bilo jasno, zakaj mi Boho stil, ne glede na to kako me privlači in kako rada imam oblačila tega stila, tudi približno ne ustreza. Videti sem bila kot najbolj cenen obešalnik, ko sem nase dala kakšen kos oblačila, ki je pripadal temu stilu.

In ko sem dojela, kateri je moj notranji arhetip in kaj se stvari, ki so najbolje videti na meni, sem polovico svoje omare odstopila svoji hčeri, ki ima arhetip, ki me še vedno osupne in navdihne, vendar zdaj ne kupujem oblačil zase v tem stilu, ker je na meni videti smešno. Ja, dolgo pot sem prehodila, vendar mi je s tem, ko vedno bolj spoznavam arhetipe, vedno bolj jasno kaj in kako.

Četrti nivo osebnega podpisa Lepote je povezan z osebno obarvanostjo.

To je bilo razkritje samo zase, kajti barvni odtenki so ključnega pomena za to, da resnično poudariš tisti aspekt sebe, ki ga želiš poudariti. S teboj bom delila barve, ki poudarijo tvojo Amazonko, barve tvoje Hetaire, barve tvoje Sofije in barve tvojega Gaea aspekta.

Glede na to, katero energijo povabiš v ospredje, katero energijo prebudiš znotraj sebe, katero energijo želiš poudariti, izbereš iz svoje osebne barve palete tiste barve, ki ti bodo pomagale prebuditi ta aspekt v tebi in to je umetnost sama zase. V resnici je zelo preprosto, ko enkrat začutiš stik s temi deli v sebi.

To kar je namen našega druženja je, da delim s Teboj, kako poudariti svoj notranji izraz Lepote in ga deliti z ljudmi in s svetom. Čas je, da ponovno zasiješ!

Na svoji poti odkrivanja svojega osebnega podpisa Lepote sem spoznala, da ko se prebudiš v svojo lepoto, tvoje življenje postane lahkotno, odkriješ svetost življenja in življenje se spremeni v večno hvaležnost za vse, kar imaš, kar si in kar je. To še posebej prepoznaš, ko je treba po nakupih, kajti zdaj že od daleč vidim ali je v trgovini karkoli primernega zame.

Nakupovanje je kar naenkrat postalo izjemno prijetno opravilo in nimam več nobenih težav z »napačnimi« nakupi. Prepoznala sem, da s tem, ko se prebudiš v lepoto, zaživiš v palači Duše in prepoznaš izjemno veličastnost ter božanskost, ki živi v njej. Ko se prebudiš v božansko lepoto, postaneš zavestni soustvarjalec obstoja.

 

Kaj o seminarju pravijo udeleženke:

Tudi vama dvema hvala za izjemen in poučen dan. Povzetek celotnega dneva je, da sem veliko stvari že nekje v sebi vedela, vendar jih nisem zmogla ali hotela ali znala potegniti na dan. Še manj pa se z njimi soočiti in jih udejanjiti v vsakdanjiku. No zdaj sem si jih ogledala z vseh strani in jih ne morem več zanikati. Lahko se ne zmenim zanje, vsekakor pa jih ne morem več skrivati pred sabo. Kakor koli se bom že s tem spoprijela ne bo več nikoli tako kot je bilo. B.B.

Ena izmed pomembnejših odločitev v mojem življenju je bila, da se pridružim temu druženju. Kot mala deklica se spomnim, da sem se rada lepo oblačila. Poleti, ko sem od sestričen dobila veliko pisanih oblekic, mi je bilo prav zabavno, da sem se večkrat čez dan preoblekla in nastopala v različnih vlogah. Res sem uživala v tej igri.
Prišlo je obdobje v mojem življenju, ko sem izkusila, da v nakupovanju in nošenju oblačil ni nobenega užitka, notranjega zadovoljstva, da enostavno ne izžarevam svoje ženske esence. Nakupovanje oblačil je bilo pravzaprav polnjenje notranje praznine. Odpiranje omare zjutraj in izbira oblačil pa stresna.


Na druženju sem dojela, da je poznavanje svoje avtentične ženske esence ključno. In da z zunanjo podobo, npr. oblačili samo še bolj podpreš to, kar je že v tebi. Da zasiješ od znotraj navzven. Odkar poznam posebnosti, ki so izključno moje – moje, je nakupovanje postalo prav zabavno, sproščujoče, me polni. Moja omara, ki je po intenzivnem čiščenju samevala prazna, se počasi polni. »Kiksov«, ko sem domov prinesla kos oblačila in se naslednji dan sekirala, kaj mi je bilo,…halo…, je vedno manj.
Hvaležna sem sebi, da sem si podarila to priložnost. Hvaležna, da imam to vedenje, da izbiram to, kar podpre mene. Hvaležna za informacije, ki jih lahko predam svoji najstniški hčeri, da ne podleže pritisku modnih zapovedi in pri tem izgubi sebe.
Taja, hvala, da deliš to z nami. Hvala iz srca <3. Mojca

Program osebni podpis lepote je bilo zame veliko darilo sebi in poklon mojemu izvoru. Kot bi se zlila v sebe in spoznala resnico. Čudovito se je deliti in odkrivati sebe v družbi ostalih žensk, ki imajo enak namen. Spoznati sebe. Ne kopirati tega kar je trendi, ne kupovati stvari, ki so lepe na obešalniku in na drugih, predvsem pa ne zapravljati časa po trgovinah in iskati tisto nekaj med goro ponudbe. To mi je bilo največ vredno, da zdaj vem kaj je tisto, kar je res moje in v čemer se počutim in tudi zgledam dobro. Taja pelje skozi program z tako milino in širino, da je to resnično investicija. Denarja, časa in energije in nepozabne izkušnje. 

Nikoli nisem marala shoppingov in iskanja dodatkov na večih koncih, nakupovanje me je skoraj vedno utrudilo, tudi če sem dobila točno tisto kar sem iskala, so mi veliki shopping centri preveliki. Tudi če sem hodila v večernih urah, ali takrat ko je teoretično najmanj gneče, ali v družbi prijateljic, sem bila velikokrat utrujena. Ali sem kupila preveč, predrago, ne točno tisto kar sem iskala, oz vse drugo, za otroka, za partnerja, za prijateljice...redko tisto prave zase. Zdaj, grem v trgovino in lahko takoj obrnem, ker vem kaj iščem. Okus se je izostril in zato lahko shoppingiram tudi online! Prej sem zelo redko, ker nisem vedela kako bi to sedlo na meni, vedno sem želela obleči tisto kar kupim, zdaj pa ne več! In ostaja mi čas in veliko energije :) 

Rada te imammmm. Tjaša 

Primeri iz prakse ... Babji Žur

 

Pridruži se mi na vikend druženju v Ljubljani.

Druženje Osebni podpis Lepote vključuje dvo dnevno izobraževanje o tem, kako prepoznati svoj edinstveni energijski podpis, osebni podpis Lepote in kako to prenesti v vsakodnevno življenje skozi štiri nivoje, ki jih v tem edinstvenem druženju razkrivam. Prvi nivo govori o tvoji izvorni naravi in o tem kako jo prepoznati, drugi nivo razkriva kvaliteto tvoje svetlobe, tretji nivo tvoj edinstveni, izvorni arhetip in njen avtentični stil ter četrti nivo tvojo osebno obarvanost.

Druženje je namenjeno ženski, ki je pripravljena izraziti Sebe, svoj resnični Jaz in razgaliti svoj edinstveni, avtentični, sijoči Dragulj, ki Ti si.

Druženje se bo zgodilo 25. do 27.11.2016, ko se dobimo v petek ob 18. uri do 21. ure, v soboto od 9. do 15. ure ter nedeljo od 9. do 15. ure. Kosilo ni vključeno v ceno, prigrizki bodo na voljo.

Darilo za vse udeleženke druženja je tudi Babji Žur, kjer bomo pridobljeno znanje dale v prakso. Vse skupaj pa bo v svoj objektiv ujela Tania Mendillo (vključeno je ličenje in fotografiranje).

Prostor je odprt za 4 ženske.

Tvoja investicija je 497€.

Naj te vprašam zelo preprosto vprašanje … Koliko denarja si dala za oblačila, ki te ne podpirajo in ti zgolj visijo v omari? Koliko je vredno, da resnično začutiš sebe in izkusiš intimno povezavo s seboj, da se ugledaš v zunanji podobi, ki je uglašena s tvojo notranjo energijo in da se oblečeš v skladu s tem kdo si navznoter? Kakšna je cena tega, da ne živiš tega v tem trenutku?
Lahko to ovrednotiš sama pri sebi?

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja. Vsaka prodaja je končna.

V tem izjemnem druženju bomo spoznale in utelesile:

Kakšna je moja percepcija mene same?
Kaj je to osebni avtentični stil?
Kaj je sporočilo, ki ga želim izraziti skozi svojo podobo?
Kakšna je moja izvorna narava?
Kakšna je moja arhetipska narava, ki jo izžarevam iz sebe?
Kakšna je moja osebna barvna paleta?
Kakšne modne dodatke izbrati, da poudarim svojo izvorno naravo?
Kako nakupovati brez stresa?
Kako veš ali živiš svoj polni potencial in kakšne strategije ti pomagajo pri tem, da objameš sebe v Celoti?
Kako kombinirati oblačila med seboj v praksi?
Zakaj je čutenje najpomembnejša veščina sodobne ženske in kako obuditi modrost srca?
Zakaj je pomembno, da prižgeš svojo notranjo Luč in izraziš svojo avtentičnost zdaj
?

Pridruži se mi za vikend 21. do 22.5.2016. Svojo prisotnost potrdiš na e-mail.

Toplo vabljena!

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Lepota je beseda, ki je z velikimi črkami zapisana v globinah našega srca. Lepota je tista, ki nas navdušuje in ki prebuja našo dušo, v nas prebuja to, kar najbolj ljubimo, po čemer hrepenimo in kaj nas naredi žive. Lepota nas spomni na to, kdo v resnici smo. Pokliče nas nazaj Domov, v mističnost naše notranjosti.

Lepota je eden najbolj subtilnih načinov modrosti božanske ženstvenosti. Rojeva se v globinah prisotnosti, v samem jedru svetlobe, te mistične magnetne privlačnosti, ki jo izžarevamo iz svoje ženske Duše navzven. Opominja nas na svetost vsakdana in kreativne božanske moči domišljije.

Razkrij jo, zase!

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.