Dobrodošla v coni ženske moči...

V praksi vidim, da je takrat, ko se ženska poveže s svojo ženstvenostjo in si dovoli, da jo začuti skozi svoje telo, kot bi pustila elektriki, da steče skozi telo in ga oživi.

Ženstvenost je svetloba, je življenje, je elektrika. Če nimaš napeljave, žice, da bi elektriko prevajala skozi, je ne moreš prenesti iz enega mesta na drugo. Potem je to neuporabljena energija, ki je ujeta v telesu.

Zato je tako ključnega pomena, da ženska v svojem telesu aktivira povezave, to notranjo napeljavo ženskega energijskega sistema. Potrebuješ notranjo napeljavo, ki je aktivna, ki deluje, če želiš prevajati to elektriko ženstvenosti skozi svoje telo.

To je edini način, da resnično stopiš v svoj polni potencial in zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da si.

 

Draga dušna sestra.

Verjamem, da je vsaka ženska na tem zeleno-modrem dragulju, ki ga imenujemo Zemlja z namenom.

Vem, da imaš v sebi na voljo celoten potencial svoje Ženske Duše. Vem pa tudi, da ga moraš, da bi ga lahko utelesila in v polnosti zaživela, najprej ugledati in aktivirati.

Moje ime je Taja Albolena. In vem kako je, ko v sebi veš, da si tukaj z razlogom. Hkrati pa živiš življenje, v katerem nisi zadovoljna ali izpolnjena. Bila sem tam in sem na svoji koži izkusila nezadovoljstvo, občutek praznine, izčrpanosti, utrujenosti in pomanjkanje tega, kar sem si najbolj želela.

To kar Te želim spomniti v tem posvečenem času je, kako pomembna si kot Ženska za ta planet. Kako dragocena si. Kako izjemna si.

Verjamem, da je vsaka ženska kot Zvezda. V svoji notranjosti nosiš izjemno moč ženstvenosti in če čutiš, da je čas, da stopiš v polno moč svoje Ženske Duše, beri naprej ...

Razlog zakaj želim s teboj deliti, kako utelesiti svojo Žensko Dušo je...

Izguba stika s svojo Žensko Dušo je sodobna epidemija. Če si kot jaz, potem si se ločila od svoje Ženske Duše, ne zaupaš temu delu v sebi. Naučila si se boriti z njo in po vsej verjetnosti jo povezuješ s težavami v svojem življenju.

Tvoja Ženska Duša je v samem centru tvoje Biti. Je tvoj Dragulj. Tvoja edinstvena, enkratna Božanskost. Ti si iskra Božanskega in si direktno povezana z vsem kar je. Tvoja Duša je tvoja vodnica, je milina, globoko notranje vedenje, tvoja Resnica, tvoja najboljša prijateljica, tvoj Najdražji. Z njo moraš ustvariti zavesten stik in jo povabiti v svoje telo.

Duša je pogosto sojena zaradi svoje ognjevitosti, čustvenosti, vzkipljivosti, senzualnosti in tega, da je brez opravičevanja to kar je. Vse ženske srčno hrepenimo po svoji Duši, vendar velika večina žensk ne prenese njene divjosti, nepredvidljivosti, kajti na poti duše ni nobenih garancij. Lahko bi rekla, da se je v resnici bojimo. In to kar si želim zate je, da spoznaš in izkusiš, da je ljubezen tvoje Duše do tebe je neprimerljiva s čimerkoli v Vesolju.

Da bi se srečala s svojo Dušo, se moraš potopiti Vase. Njena pot vodi v globine tvoje Biti. Navznoter in navzdol. Spust v globine razkrije jedro tvoje edinstvene božanske esence, tvoj Dragulj. Hkrati pa prideš v stik tudi z vsem balastom zaradi katerega si se ločila od nje. In s tem se je najlažje soočati v varnem prostoru sestrskega kroga.

Tvoja Ženska Duša se razkrije v okolju, kjer se počuti povabljeno in pomembno je, da se zavedaš, da si daš dovoljenje, da si kar si.

Duša je povezana z gibanjem in pomembno je, da si dopustiš, da začutiš tok življenjske energije skozi svoje telo. Duša te vodi v Živost, kajti tvoje žensko telo, tvoji ženski možgani, tvoj energijski sistem je povezan s TOKOM.

 

Ko prebudiš moč Ženske Duše v svojem življenju, vključiš vse svoje čute in začutiš

.... Izpolnjenost, polnost in blaginjo
.... Povezanost in stik z lepoto
.... Ravnovesje, iskrenost in stik s svojo izvorno Bitjo

 

 


Kaj boš z druženjem pridobila?

Druženje je izjemno praktično, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo Žensko Dušo in jo povabiš v ospredje.

Ženska ima v sebi tri pomembne centre moči, ki so kot notranji viri modrosti ženske. Trije viri so senzualna moč, čustvena in intuitivna moč ženske.

V našem druženju bomo aktivirale vse tri pomembne portale našega telesa, ki predstavljajo povezavo s tremi zvezdami Siriusa. Povezale se bomo s svojo maternico, ki je eden od teh portalov in preko nje vstopile v kozmično maternico Kozmosa, ki ga predstavlja Sirius.

Boginja Isis je tista, ki nas bo vodila skozi tri pomembne aktivacije z modrostjo Sothis, Satais in Anu. Dan bo izpolnjen z mistiko, ženstvenostjo in brezpogojno ljubeznijo v prvi vrsti do Sebe.

To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to druženje ni dobra izbira.

 

Odpiranje Siriusovega Portala je poseben čas v letu, ko je stik s tvojo Žensko Dušo še posebej v ospredju.

Sirius je poznan kot najsvetlejša zvezda na nebu in mnogi ga imenujejo kar naše duhovno sonce. Manj znano je dejstvo, da je Sirius, ki ga poznamo, pravzaprav Sirius A, sijoča zvezda, ki širi modrikasto svetlobo, okoli nje pa kroži Sirius B, ki je zvezda pritlikavka.

Sirius A se svetlika in nam mežika in vsako leto je bila v starodavnih tradicijah njegova ponovna prisotnost na nebu konec julija ključna za dogajanja, ki so sledila na Zemlji.

Dolgo preden so znanstveniki potrdili obstoj Siriusa B je starodavna civilizacija poznala pomen majhne, črne zvezde, ki je precej manjša od njegove velike sopotnice. Pleme Dogonov iz Afrike je poznalo skrivnosti njunega razmerja, tako kot Aborigini in številna ljudstva iz Azije.
Mnogo modrosti se je vrtelo okoli te sijoče zvezde in Sirius so poznali kot portal in center vsega, kar je sveto.

Boginja Isis je poznana kot zaščitnica Siriusa in njeno egipčansko ime Sothis je pravzaprav starodavno ime za Sirius A. Sirius so tako kot Isis imenovali veliki dobrotnik, skrbnik, kajti vsako leto je napovedoval in prinašal rodovitnost in obilno žetev. Njegov vzhod je napovedal začetek leta Sothis v egipčanskem koledarju. Odpiranje Siriusovih vrat je vsako leto zaznamoval čas, ko je Sirius zjutraj vzšel na obzorju skupaj s soncem in je bil viden nekaj trenutkov preden ga je skrila sončna svetloba. V sedmih dneh pa se dvigne ven iz sončeve svetlobe in je viden.

Dogoni so poznali poleg Siriusa A in B tudi Sirius C. Trojnost zvezd so poznali tudi v iranski mitologiji, kjer so Sirius poznali kot Tishtrya, božanskega lokostrelca, v vedskih zapisih ga najdemo kot Tishya. "Tishtrya" v sanskrtu pomeni tri zvezde in za številna ljudstva je bila ta trojnost ključnega pomena.

Lev je tisti, ki je arhetipsko čuvar Siriusovega portala.

Sirius je bil v starih tradicijah poznan kot varuh srca. In Sirius A predstavlja arhetip velike matere, ki nam vedno znova daje na voljo svojo maternico, da se skozi njen porodni kanal rodimo na novo.  Egipčani so razumeli, da se modrost Siriusa sidra v zemeljsko realnost skozi element vode. Ljubezen Siriusa boš začutila skozi vodo, ki sestavlja večino tvojega telesa in skozi čustva. Duh komunicira s tabo skozi občutenje in to komunikacijo čutiš najprej v svoji ženski Duši.

Sijoče modri Sirius je vodno modre barve in v nekaterih duhovnih krogih je razširjeno mnenje, da delfini in kiti prihajajo iz te vodne realnosti Siriusa. Delfini sidrajo brezpogojno ljubezen na planet in nas vedno znova opominjajo na pomen brezpogojne ljubezni.

 

4 temeljni principi, ki omogočijo aktivacijo tvoje moči Ženske...

1. Upočasnitev in sprostitev sta za tvoje telo ključna. Da bi prepoznala, kaj so tvoje potrebe, je treba upočasniti. Če želiš natočiti na bencinski črpalki, moraš ustaviti na črpalki. Ne moreš napolniti posode za gorivo svojega vozila s tem, da se mimo črpalke pelješ 100 km/h. Pomembno je, da se ustaviš in se začutiš. Dokler si v hitenju, v norem tempu vsakdana se ne moreš začutiti. Za žensko, ki je nenehno v pogonu in hiti od enega opravka do drugega, je to lahko velik izziv, vendar je dejstvo, da boš morala upočasniti, če boš hotela ugotoviti, kaj potrebuješ. Zaslužiš si, da se sprostiš in si vzameš čas samo zase, enostavno zato, ker obstajaš. Ni treba, da si kupuješ čas s tem, da si pridna in najprej narediš vse kar je treba, da si zaslužiš, da greš na masažo ali imaš čas za dobro knjigo. Tvoj neskončni seznam lahko počaka, tvoje življenje se odvija, tukaj in zdaj. Začuti telo. Sprosti se!

2. Spoštovanje tvoje ciklične narave in svetosti. Potrebno je vedeti, kako postaviti meje, negovati svoje srce, začutiti strast in častiti svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezuješ z umikom v tišino in svetost templjev, vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki si ji izpostavljena, terja svoj davek, ki ga pogosto izkušaš v obliki fizične utrujenosti, čustvenega nezadovoljstva, mentalne izčrpanosti in otopelosti.

3. Negovanje tvoje Ženske Duše. Negovanje ženstvene esence je zbirka dnevnih praks, ki ti bodo pomagale, da si osrediščena v svoji avtentični ženstveni ljubezni in svetlobi. Negovanje ni delo na sebi, negovanje je povezana z voljnostjo, z dopuščanjem, da te to, kar si sprejela nahrani in neguje. Ko si se voljna odpreti in sprejeti, ter ljubezen, vitalnost, živost vsrkati, te življenjska energija, ki se pretaka skozi tebe, neguje. Ključ je v utelešanju svoje mističnosti, poznavanju svoje ranljivosti in občutkov, da si dovoliš čutiti in čutiš zadovoljstvo v svoji koži.

4. Prepuščanje toku Ljubezni. To je brez dvoma tisti del, ki je najbolj strašljiv, kajti za to, da se predaš, moraš biti v stiku s svojo ranljivostjo. Poznati je potrebno svojo notranjost in znati deskati na svojih notranjih čustvenih valovih. Potrebno je zaupati vase, da se lahko brezpogojno prepustiš toku življenja.

In to spuščanje Vase poznam zelo dobro, kajti sama vedno znova te principe uporabljam v svojem vsakodnevnem življenju.

Moje ime je Taja Albolena.

Leta 2009 sem se prebudila v zavedanje, da sem nesrečna, nezadovoljna, utrujena, sitna ženska, ki pričakuje od svojega moškega, da jo bo osrečil. Čakala sem na svojega kralja, ki bo v meni prebudil kraljico in se vseskozi pritoževala. Dobro desetletje sem že delala na sebi in bila sem prepričana, da mi gre dobro, dokler se nekega jutra nisem prebudila in dojela, da sem bolj moška od moškega samega in da o moji ženstvenosti ni ne duha, ne sluha.

To me je globoko pretreslo, in podala sem se na iskanje svoje ženstvenosti.

Rada rečem, da sem strastna raziskovalka ženstvenosti. Izobraževala sem se pri najboljših, iskala odgovore v svetu starodavnih svečenic in sodobnih kurtizan. V celoto sem povezala številne koščke modroti iz vseh vetrov, ter jih združila v svojih DivineFemme programih, ki so namenjeni sodobni ženski. Kajti v sodobnem svetu je preprosta naloga Biti Ženska tako zelo podcenjena, da je boleče.

Ženska danes potrebuje globok stik s seboj in pogosto zvitost, da preseže norost patriarhalne družbe, ki ponižuje ženstvenost in jo prepričuje, da je njena vloga v svetu potrebna na načine, ki so popolnoma nepomembni, medtem ko so njeni resnični darovi necenjeni in popolnoma razvrednoteni. Žal še vedno delujemo v moško orientirani kulturi (patriarhatu), kjer je bila ženstvenost preganjana, zanikana in celo uničena.

Ženska ima posebno popotovanje na katerem mora prebuditi svojo avtentičnost, moč, ljubezen in lepoto na ljubeč način. V svojem bistvu hrepeniš po tem, da si sijoče darilo radosti in užitka, ki Ženska je.

 

Utelešanje tvoje Ženske Duše je veličastno in dragoceno, ne le zate, temveč za vse, s katerimi prihajaš v stik.

Vabim te, da se mi pridružiš na druženju, kjer bomo povezale s samim virom ženske moči, samo esenco življenjske energije, ki kreira.

 

Odpiranje Portala je enodnevno druženje, kjer bom s teboj delila kako:

O ženski moči v resnici ne moreš govoriti, lahko jo samo izkusiš. Tvoja Duša si želi izkušati in čutiti. Je zelo telesno naravnana, zelo čutna, polna življenjske sile, ter užitka. Je prisotnost, je pretočnost in povezanost.

To druženje je namenjeno temu, da prebudi in ojača stik s tvojo Žensko Dušo. Taja te bo vodila skozi prakse in prakso izžarevanja, ki ti bo pomagala, da boš začutila senzualnost, živost in magičnost, ki se skriva v tebi.

So Sirene, morske deklice povezane z vodami maternice iz katere se poraja življenje. Ocean je maternica kreacije in skozi povezovanje z oceansko energijo bomo šle v prenovo, regeneracijo in porajanje sebe na novo.

Začutiti kje, kako in kdaj se odpreti in sijati oziroma kdaj spoštovati svoje meje in kako ustvariti notranji občutek varnosti v sebi.

Razviti sposobnost prisluhniti svoji Ženski Duši, globoko in s sočutjem.

Začutiti širitev in dragocenost tvoje senzualnosti. Kaj pomeni moč Senzualnosti?

Se povezati z močjo tvoje izvorne esence, tvoje Boginje in sprejeti izzive življenja z eleganco in notranjim občutkom varnosti, da v sebi čutiš občutek regeneracije in notranjo modrost.

Objeti svojo duhovnost skozi izkušanje, namesto teorijo. Izkusila boš moč svoje Intuicije.

Izkusiti svoje telo kot sveti tempelj in instrument izražanja, namesto da se počutiš omejena zaradi telesa ali se identificiraš z njim.

Začutiti ljubezen in varnost in delovati iz tega prostora v sebi popolnoma naravno, medtem ko si del kroga. Ta izkušnja ti bo pomagala soočiti se s sencami in izkusiti darila ljubezni.

Dvigniti svojo zavest ženske, da bi resnično razumela pomen svete ženstvenosti.

Se predati tvojemu notranjemu valu in uporaviti svojo moč Čustvenosti, svojo kreativno energijo in ženstveno magijo.

 

Pomembno je, da ustvariš podporni sistem, skupnost, ki te podpira in drži, kot varnostna mreža, na tvojem popotovanju vase. Moč povezovanja je ključna za to, da svojo Dušo resnično izraziš in zasiješ v svojem polnem sijaju.

 

Ženska raste in se razcveta skozi prepoznavanje, podporo in to, da so ji drugi priča.

Edini način, da končaš svoje skrbi glede tega, da nisi dovolj in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča. Kajti eden velikih strahov, ki te vedno znova vodi v skrivanje, je v tem, da ne prosiš za pomoč. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako »normalna« v resnici si in da ni s tabo čisto nič narobe.

Namen druženja je, da se povežeš, utelesiš in začutiš stik s svojo Žensko Dušo, da si dovoliš notranji Razcvet, da bi svoje Darilo podelila z ljudmi in s svetom.

In vse to je najlažje narediti, ko si v stiku z enako-mislečimi ženskami. Vedno več se govori o tem, kako je povezovanje pomembno za žensko. Ženska s tem, ko podpira druge ženske v resnici podpira samo sebe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki se skrivajo v tvoji notranjosti, da bi jih podelila z ljudmi in s svetom

 

Kako lahko sodeluješ v tem druženju?

Da bi se lahko sprostila in se predala svoji ženstvenosti, se moraš v sebi počutiti varno. Potrebuješ občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le, ko se počutiš varna, zaupaš svojemu telesu in procesu porajanja, ki se dogaja skozi tebe. In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

 

Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 28.7.2018 od 15. ure do 21. ure.

Investicija za to druženje je 147€ za plačila v enkratnem znesku. Če se prijaviš skupaj s prijateljico, je znesek za obe skupaj 222€.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi sijočo ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje ženske duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 0178421

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Prijave so obvezne!

 

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto.
Odnos do sebe je prvi korak, ki mu sledi naslednji in to je odnos z drugimi ljudmi in s svetom.

Čas je, da stopiš v svoj polni potencial in se razcvetiš v žensko, za katero si se rodila, da Si!

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Začuti radost!
Zaživi srčnost!
Zasij kot Ženska!

 

Bodi sijajno!

Taja Albolena