Vabim te na 2- urno predstavitev programa Utelesi svoj Sijaj...

... je program, namenjen srčni ženski, ki se sooča z nezadovoljstvom, čustveno izpraznjenostjo, mentalno izčrpanostjo in fizično utrujenostjo, ter se ob tem zaveda, da s svojim zgledom vpliva na ljudi in svet okoli sebe.

 

Želiš pozornost, da si vidna v poslu, resnično zasiješ na zmenku in se predstaviš v svoji najbojši luči, ko želiš narediti močan prvi vtis?

Si želiš, da bi znala biti vidna ali nevidna glede na tvoje potrebe? Da bi izrazila svojo Resnico brez opravičevanja ali skrivanja?

Si želiš, da bi ljudje, ko vstopiš v prostor, začutili toplino tvojega izžarevanja?

Draga Ženska.

Če želiš voditi s svojo ženstvenostjo, biti magnetično privlačna in pustiti sled, potem je to dogodek, ki ti bo razkril pomembne ključe, kako biti vidna, samozavestna, da resnično izstopaš in narediš pozitivno razliko, ki jo želiš narediti.

Ženska esenca je del vsake ženske, počiva v njenem jedru, dokler je ženska ne osvobodi, začuti in resnično utelesi. Ženska esenca se skozi tebe izraža na unikatno tvoj, edinstven, enkraten in neponovljiv način. Izziv je v tem, da je potrebno držati posodo sama sebi, da bi se ta tvoja esenca resnično lahko izrazila, zasijala iz Tebe. Kajti svoj Sijaj moraš utelesiti!

Ženska esenca je tvoj ključ, tvoj kompas, tvoja vodnica, tvoja rojstna pravica.

Da bi jo resnično lahko zaživela, utelesila, moraš stopiti v svoj notranji center. Ko ženska živi svoje življenje iz svojega notranjega centra, ji ni potrebno stvari potiskati, delovati na silo, nenehno ustvarjati persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo.

Ko ženska uteleša svoj Sijaj, se njeno celotno življenje razcveti. Postane privlačna, prizemljena in senzualno prebujena.

 

 

V predstavitvi boš spoznala...

 

4 glavne ključe, kako skozi izžarevanje pritegneš k sebi to, kar si želiš.

Kako iz sramežljive ali prestrašene ženske, ki se boji predstaviti, do ženske, ki čuti svoj strah, vendar je ne ustavlja na njeni poti?

Kako postaviti jasne meje, ki te bodo ščitile pred tistimi, ki te izčrpavajo?

Začuti samozavest in sprejmi komplimente.

Kako bolj zaupati sebi pri sprejemanju pozitivne pozornosti?

Kako biti vidna brez strahu pred preplavljenostjo?

Kako aktivirati svojo sijočo ženstvenost...

Moje ime je Taja Albolena in sem strastna raziskovalka ženstvenosti. Srčni ženski, ki se trudi in dokazuje, da zmore vse sama, pokažem, kako s svojo svetlobo spreminja svet in moškega s svojim zadovoljstvom ter radostjo, da je ta Ženska, za katero se je rodila, da je, navdihne, da postane boljši moški.

Moje popotovanje...

V svojih najstniških letih sem bila dobra prijateljica fantom in kasneje sem prijateljsko začela vsa svoja partnerstva. Na smrt me je bilo strah moje ženstvenosti in 15 let sem v odnosu s svojim možem delala stvari, za katere sem bila mnenja, da delujejo, predvsem pa sem bila v ugajanju in ustrezanju. Leto 2009 je bilo moje leto prebujenja, ko sem dojela, da sem čustveno bitje in imam svoje čustvene potrebe, za katere ni bilo poskrbljeno, kar me je globoko vznemirilo in vodilo na rob razhoda. Čutila sem skrajno nezadovoljstvo, praznino v sebi, občutek nezadostnosti in globok sram, da sem ženska.

Moje prebujenje se je začelo na najbolj nepričakovanem možnem mestu, v soočanju z dejstvom, da sem ugasnila svojo svetlobo ženstvenosti, da pravzaprav sploh ne vem, kako upravljati s svojo lastno sposobnostjo izžarevanja in kdo sem, kot ženska. David Deida mi je odstiral tančice na področju ženskega izžarevanja in Rachael Jayne Groover sem poiskala, ko sem dojela, kako pomembna je umetnost izžarevanja za sposobnost upravljanje s svojo svetlobo. V praksi sem izkusila, kako se z učinkovitim upravljanjem lastne energije, s svojimi vsakodnevnimi situacijami soočam bolj mirno, zavestno, s stilom in na sijoče ženstveni način.

Spoznala sem, da lahko s pravimi orodji v roki in z rednim izvajanjem praks negujem svojo Žensko Dušo in hranim svoj ženski energijski sistem. Utelešanje notranje moči senzualnosti in netenje sijoče ženstvenosti je pomembno spremenilo moje življenje na bolje.

Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Dejstvo, ki sem ga spoznala v zadnjih letih (od leta 2010 intenzivno delam z ženskami) je, da ženske pogosto razsipavamo in zlorabljamo svojo energijo, brez da bi se zavedale, kaj pravzaprav počnemo. Čisto vse, kar v svojem življenju počnemo – od komunikacije s prijateljicami, sprejemanja pomembnih odločitev do preživljanja časa z družino- zahteva energijo. Ne glede na to, kako je to očitno, pa pogosto pozabimo na to, kako pomembna je energija v našem zasebnem in poslovnem življenju.

Je slišati poznano?

Vem, da v tem trenutku delaš najboljše kar zmoreš s tem, kar imaš. Zato te vabim na 90 minutno druženje, kjer bom s teboj delila, kako lahko vstopiš v kateri koli prostor in si vidna na način, kot ti želiš. Ključno je tvoje izžarevanje, to kar siješ iz sebe in zato rada rečem, da moraš ti postati ta ženska, ki živi življenje, kot si ga želiš.

Na tej predstavitvi bom s teboj delila kako postati ta Ženska, za katero si se rodila, da Si.

 

Vabim Te, da prideš Domov, k sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial...

Kaj lahko pričakuješ? Brez dvoma bom s skupino delila tisto, kar bom začutila, da potrebujete. Podelila bom...

1. Kako se upočasniti in prizemljiti v hitrem tempu vsakdana?

2. Kako ozavestiti razliko med mentalom ter energijo maternice? Naučila se boš vklopiti energijo maternice.

2. Zavedanje svojega energetskega prostora in postavljanje mej. Naučila te bom kako aktiviraš svoja nagelska krila in zavestno upravljati s svojo energijo ter se ubraniš pred vdorom tujih energij.

Vabim Te, da se mi pridružiš v ponedeljek 5.9.2016. Druženje je dolgo 120 minut.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija za predstavitev je 15€. Če pripelješ s seboj prijateljico, mamo, sestro, pa je druženje za obe brezplačno.

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.