Dobrodošla v coni izžarevanja...

Si se kdaj vprašala, zakaj kljub temu, da veš, da si na hlapih energije in da se moraš ustaviti in spočiti, trmasto vztrajaš, potiskaš, se potrudiš, da stvari narediš do konca, namesto, da bi nahranila sebe?

Veš, nisi robot. Mogoče si na notranjem avtopilotu, ker je vsega enostavno preveč. Vendar se v tebi še vedno skriva tista živa, radostna, igriva, nežna, mila, ljubeča Ženska, ki čaka, da jo povabiš v ospredje.

Rada rečem, da je Ženska svetloba, ki jo čutiš kot ljubezen in se udejanja kot vitalnost, živost, kot življenje. Esenca ženstvenosti je del čisto vsake ženske. Vendar smo skozi stoletja, če ne tisočletja ženske izgubile stik s tem najbolj dragocenim delom v svoji notranjosti. Stik s to prvinskostjo, resnično izvorno žensko esenco v sebi.

Sodobna ženska je naučena, da se trudi. Pogosto na silo potisne. Verjame, da mora biti popolna, delati stvari popolno in da se bo šele, ko doseže popolnost, ki se ji kot korenček pred nosom vedno znova izmika, lahko ustavila in poskrbela zase.
Izgubila je stik s seboj in poskuša ustrezati podobi, ki jo ustvarja zunanji svet.
izgubila je stik s svojo milino in nežnostjo, s svojo ženstvenostjo.

In pride čas, ko v sebi začutiš, da se moraš premakniti onkraj tega, kar svet sprejema kot "normalno".
Vsakodnevno bezlanje. Potiskanje. Prilagajanje. Trud. Trmasto vztrajanje na silo. Občutek, da nisi dovolj.

Če še vedno bereš, vem, da nekje v globini svoje ženske Duše veš, da si tukaj, da prispevaš, da živiš izpolnjujoče življenje in da s svojo svetlobo pustiš sled.

In želim ti pomagati, da se spomniš, kdo v resnici SI.

 

Draga dušna sestra.

Globoko verjamem, da je ženska tista, ki nosi življenje in poraja življenje, ideje, projekte. Ženska je božanska kreatorka. Je božanska Mati. V mojih očeh je vsaka ženska Kreatrix.

In z vsem srcem verjamem, da Ženska s svojim Sijem spreminja svet okoli Sebe.

Verjamem, da je biti ženska izjemno Darilo.

Verjamem, da je vsaka ženska svetilka, tukaj na tem modro-zelenem planetu z namenom, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, s katerimi prihaja v stik.

Moja srčna želja je, da Ti pokažem, kako dragocene smo ženske in kako pomembno vlogo imamo na tem planetu.

Vendar sem na svoji poti naletela ob veliko oviro.
Ženske si želimo biti vidne.
Želimo narediti pozitivno razliko.
Želimo pustiti sled, se dotakniti src ljudi.
Vendar nas je strah.

Vedno znova srečam ženske, ki jih je strah tega, da bi bile vidne v svoji veličini, v svoji divjosti, živosti, moči, milini.
V celovitosti, ki jo nosijo v sebi.

Vem tudi, da v tem trenutku delaš najboljše kar zmoreš, s tem, kar imaš.

Morda si težko predstavljaš pot ven iz tega, kar trenutno doživljaš in želim, da veš, da nisi sama.

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Sem SiStar, tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v zadnjih letih, vse od leta 2007, ko je moški z menoj delil, kako pomembno vlogo igra ženska in njen Sijaj v življenju moškega.

Verjemi mi, da pred tem pojma nisem imela, kaj čisto zares pomeni biti Ženska. Ja, trudila sem se po svojih najbojših močeh. Vendar sem kasneje ugotovila, da sem bila bolj možata od moškega samega.

In veseli me, da si tukaj in si pripravljena spoznati svojo moč, ki jo kot Ženska nosiš v sebi.

Veš zakaj sem ustvarila to druženje ZaTe? Ker te želim spomniti in ti pokazati, da je vse že v Tebi.

Postani svetilka za druge!
Taja

Razlog, zakaj želim s teboj podeliti Moč Izžarevanja je...

Vem, da si želiš biti vidna. Zato si tukaj. Vem pa tudi kakšen izziv je biti vidna tam zunaj, v džungli vsakdana. Zato sem ustvarila varno mesto v katerem si ugledana in lahko najprej ugledaš sama sebe v Celoti, ustvariš sveti prostor zate, da se okrepiš in držiš najprej sama sebe in svojo svetlobo, preden jo podeliš z drugimi.

 

Zdaj že veš, da sem strastna glede ustvarjanja svetega prostora, v katerem se počutiš dovolj varno, da se odpreš in se pokažeš. Kajti najprej se moraš odpreti, da bi lahko sprejela veličastnost in dragocenost sebe kot Ženske.

 

Tega ne moreš narediti v okolju, kjer se ne počutiš varno. In če se ti ne počutiš varno, da bi se odprla in sprejela, se ne boš pokazala svetu točno taka kot si. Zato potrebuješ varno mesto, srčni krog, v katerem si ugledana in v katerem prepoznaš svoje Darilo in to kdo v resnici si.

 

Šele, ko ti veš in pustiš, da te to neguje v tvoji notranjosti, lahko to, kdo v resnici SI podeliš z ljudmi in s svetom. Da bi ustvarila življenje, kot si ga želiš, potrebuješ ženstveno energijo. Samo, če v sebi čutiš občutek polnosti, če neguješ sebe in svojo ženstvenost, lahko kreiraš življenje o katerem sanjaš.

 

In res želim ZaTe, da zaživiš izpolnjujoče ljubezensko življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

 

Ker vem, da takrat, ko živiš življenje iz svojega notranjega centra, ti ni potrebno stvari potiskati, delovati na silo, nenehno ustvarjati persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš stopiti v svoj notranji center in začutiti sebe.

 

In če si takšna, kot sem bila jaz, potem večino dneva preživiš v svojem mentalnem svetu. Premlevaš stvari v svoji glavi, ujeta je v skrbeh. v ugajanju, pretiranih pripravah, perfekcionizmu. Dvomiš v svoje sposobnosti in v sebi gojiš strah pred neuspehom. Poleg tega imaš v sebi instinkt, zaradi katerega si prizadevaš, da bi te imeli ljudje radi.

 

Raziskave kažejo, da te pomanjkanje zaupanja vase zadržuje, da bi resnično zaživela svoje sanje, da bi zaživela kot ženska, ki ti je namenjeno biti. Brez zaupanja vase ostajaš v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirana. To povzroča fizično utrujenost, mentalno izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracijo zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

 

Ti je to znano?

 

 

 

 

Kaj Ti druženja Aktivacija Sijaja prinašajo?

Negovanje tvoje ženske esence. Ženska esenca je del vsake ženske, počiva v tvojem jedru, dokler je ne osvobodiš, začutiš in resnično utelesiš. Ženska esenca se skozi tebe izraža na unikatno tvoj, edinstven, enkraten in neponovljiv način. Izziv je v tem, da moraš držati posodo sama sebi, da bi se ta tvoja esenca resnično lahko izrazila, zasijala iz Tebe. Kajti svoj Sijaj moraš utelesiti!

Veščine, ki jih pridobiš, ti pomagajo ustvariti izpolnjujoče odnose. Ko si utelešena, veš, kako plesati z moškostjo. Ker tvoja ženstvenost, ki sije iz tvojega centra podpira in neguje moške v tvojem življenju. Ko si utelešena v svoji ženstvenosti, čutiš vrednost življenja. Čutiš vrednost svojega prispevka, svojega dela in na sijoče ženstveni način počneš vse, kar počneš.

Upravljanje in plemenitenje tvojih treh moči ženske. Ko čutiš svojo moč ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in si to znaš tudi podariti. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

Preobrazbo negativnih čustev. Osvobodi se in si dopusti, da si v Toku, da pluješ s tokom, da se soočaš s svojimi strahovi, neprijetnimi čustvi jeze, besa, ljubosumja in jih uporabiš za svojo rast. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja gnojilo za tvoj razcvet. Ob tem pa si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

Aktivacijo ženskega energijskega sistema. S teboj želim deliti obred, ki je spremenil moj pogled na žensko energijo in ki je spremenil moj pogled nase kot na žensko.

Predstavljaj si, da...

... Se nehaš skrivati in si dovoliš biti v polnosti vidna točno taka, kot si.
... Nehaš investirati svojo energijo in vitalnost v to, da ostajaš majhna.
... Stopiš v varen, ljubeč sveti prostor, kjer se lahko resnično pokažeš in podeliš Sebe z ženskami v krogu.
... Resnično lahko uživaš v tem, da si center pozornosti.
... Začutiš zaupanje vase, da se zaneseš nase, točno tako kot si, brez potrebe po prilagajanju.
... Izraziš svoj avtentični jaz.
... Stopiš iz nevidnosti in zasiješ v vsej svoji lepoti.
... Okrepiš svoj pogum in samozaupanje, da si naravna, brez potrebe po izumetničenosti.
... Spoznaš in pokažeš resnico tega kdo v resnici si in to v polnosti zaživiš, dnevno.
... Izkusiš moč tega, da so Ti ženske v krogu priča.

Seveda veš, da je tukaj, da narediš velike stvari. Zato si se rodila. Ob tem pa pogosto nimaš izkušnje, kaj resnično pomeni, da si ugledana, da si videna. Točno taka kot si. Da bi resnično lahko delila svoje Darilo z ljudmi in s svetom, ti mora biti udobno v tem, da si ugledana rasnična, točno taka kot ti veš, da si. Brez potrebe po prilagajanju, ugajanju ali tekmovanju.

Ko so ženske priča tvoji avtentičnosti, dobiš tisti veter v krila, pogum, da se pokažeš, taka kot si.
Resnična, naravna, edinstvena Ti.

Srčni krog v katerem neguješ svoj sijaj sem ustvarila z namenom, da ustvarim sveti prostor, v katerem se boš počutila varno, da se resnično pokažeš.

Skozi prakse se povežeš s svojo ženstveno esenco, spoznavaš globine svoje Biti in imaš priložnost, da ugledaš svojo raznolikost, svojo edinstvenost, enkratnost skozi oči tvojih sester.

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Leto 2009 je bilo moje leto prebujenja, ko sem dojela, da sem čustveno bitje in imam svoje čustvene potrebe, za katere ni bilo poskrbljeno, kar me je globoko vznemirilo in vodilo na sam rob razhoda v mojem 15 letnem partnerstvu. Čutila sem skrajno nezadovoljstvo, praznino v sebi, občutek nezadostnosti in globok sram, da sem ženska.

Moje prebujenje se je zgodilo v toplem jesenskem večeru, leta 2007 v Hurgadi, v Egiptu. Moj sogovornik, ki ga nisem poznala, mi je v hotelskem baru ob hibiskusovem času razkril kaj pomeni biti ženstvena ženska in kakšen navdih je ženska moškmu. Da ga navdihne, da je boljši moški. Da iz njega izvabi najboljše. To je bila poezija za moja ušesa.

Žel pa sem ob prihodu domov dojela, da tega ne živim in da tega ne poznam. Bila sem izgubljena. Po razpadu življenja, kot sem ga poznala, leta 2009, soočena s spoznanjem, da pravzaprav sploh ne vem, kako upravljati s svojo lastno sposobnostjo izžarevanja in kdo sem, kot ženska, sem se podala v strastno raziskovanje ženstvenosti, ki traja še danes. David Deida mi je odstiral tančice na področju ženskega izžarevanja in Rachael Jayne Groover sem poiskala leta 2013, ko sem dojela, kako pomembna je sposobnost upravljanje s svojo svetlobo. V praksi sem izkusila, kako se z učinkovitim upravljanjem lastne energije, s svojimi vsakodnevnimi situacijami soočam bolj mirno, zavestno, s stilom in na sijoče ženstveni način.

Spoznala sem, da lahko s pravimi orodji v roki in z rednim izvajanjem praks negujem svojo žensko Dušo in hranim svoj ženski energijski sistem. Ravno utelešanje notranje moči senzualnosti in netenje sijoče ženstvenosti je pomembno spremenilo moje življenje na bolje.

Zato sem toliko bolj strastna glede tega, da ti pokažem, kako se lahko na bolje spremeni tvoje življenje, če mi dovoliš, da ti pokažem.

Kajti to, kar vidim v praksi je, kako smo ženske v zadnjih šestih desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter nas prazni. 

Dejstvo, ki sem ga spoznala v zadnjih letih (od leta 2010 intenzivno delam z ženskami) je, da pogosto razsipavamo in zlorabljamo svojo energijo, brez da bi se zavedale, kaj pravzaprav počnemo. Čisto vse, kar v svojem življenju počnemo – od komunikacije s prijateljicami, sprejemanja pomembnih odločitev do preživljanja časa z družino- zahteva energijo.

Ne glede na to, kako je očitno, pa pogosto pozabiš na to, kako pomembna je energija v tvojem zasebnem in poslovnem življenju.

Ti je to poznano?

 

Zato so trije ključi naših druženj...

Podpora. Že na začetku sem povedala, da se moraš počutiti varno, da bi se lahko sprostila in se predala. Potrebuješ občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le, ko se počutiš varna, zaupaš svojemu telesu in procesu rojevanja. Zato so druženja Aktivacija Sijaja tisto mesto, v katerem se odvija notranja alkimija novega rojstva.

Razumevanje. Namen druženja je, da prepoznaš, da je vse že v tebi. Da znaš ustvarjati dobre občutke in prepoznavati Lepoto v svojem življenju, ko jo vidiš. Umetnost zavestnega zavedanja krepimo ves čas našega druženja.

Redna praksa. Druženja potekajo vsakih 14 dni in trajajo do 3 ure. Druženja temeljijo na praksah ženskega izžarevanja, ki Te vodijo v globino tvoje Ženske Duše. Vodene prakse so namenjene poglobljenemu stiku s seboj in spoznavanju tvoje izvorne ženske esence. Dlje kot se skupina sestaja, močnejše energije se ustvarjajo, sestre v krogu pa so priče tvojemu spoznavanju s svojo Boginjo, svojim izvornim ženskim arhetipom.

Dejstvo je, da potrebuješ »varen« prostor, v katerem si ugledana, prepoznana in potrjena v tem, kdo v resnici si.
Ko s strani drugih žensk dobiš potrditev tega, kar vidijo v tebi in ob tem vsakič treniraš srčno komunikacijo, Ti to postane tako domače, da to lahko začneš dajati v prakso tudi tam »zunaj«, v tvojem vsakdanu.

 

Pogosto je tvoja izjemna lepota, sijoča svetloba in veličastnost, ki jo čutiš v tebi tisto, česar te je najbolj strah pokazati in podeliti z ljudmi in s svetom. Precej bolj si navajena kritik, osredotočenosti na svoje napake, da prinašaš v ospredje svojo negotovost in dvom vase. Navajena si, da se pomanjšaš, zakrčiš, se skriješ ali pozornost preusmeriš na druge.

V svetem krogu dajemo v prakso, da se pokažeš v svoji celovitosti, da razkriješ vse okuse svoje ženstvenosti v sedanjosti, v trenutku.Da vse tisto, kar se skriva pod površjem razkriješ in si drzneš to tudi zaživeti.

 

Kaj boš z druženji Aktivacija Moči Ženske pridobila?

Izkušanje tega, kaj pomeni, da si resnična in prepoznavanje resnice o tem kdo Ti si.
 Premik onkraj podobe, ki jo imaš v svoji glavi v srce in dušo tega kdo resnično si.
 Skozi srčno komunikacijo boš dobila povratno informacijo o tem, kako te vidijo druge ženske v krogu.
 Dovoljenje, da se resnično razcvetiš v svoj polni potencial tvoje ženske duše, da odkriješ svoje globine in cvetne lističe, ki jih še ne poznaš.
 Začutila boš v polnosti kaj pomeni, da sprejmeš zdravo pozornost in kako to, da se odpreš in sprejmeš vpliva na tvoje telo in celotno Bit.
Občutek varnosti, da se pokažeš in izraziš svoj avtentični jaz, resnično sebe.
Udobje v tem, da si vidna, tudi v svoji strasti in radosti.
Negovanje svojega ženskega energijskega sistema in s tem več energije.
Večjo samozavest, večje zaupanje vase, večjo gotovost vase.
Veščine za sprejemanje ljubeče pozornosti s strani moškega.
Utelešanje svojih izvornih kvalitet ženske duše.
Občutenje svoje dragocenosti.
Odpiranje srce in čutenje ljubezni do sebe.
Umirjenost svojega uma, kar bo prineslo pomirjenost s seboj in občutek stabilnosti.
Na telesni ravni boš izkusila, kako se tvoje telo napolni z močno, privlačno in magnetično prisotnostjo, ki jo drugi zaznavajo v obliki sija.
Na čustveni ravni boš začutila sočutje do sebe, da nehaš kaznovati sebe in se sprostiš v vedenju, da je zate poskrbljeno.
Višjo raven strasti in strpnosti, empatije ter umirjenosti v tvojem vsakodnevnem življenju.
Obvladovanje stresa v svojem življenju.
Začela boš bolj uživati v svoji ženski koži.
Spoznala boš ćudovite ženske. Na druženjih se spletejo prijateljstva, ki jih ženske negujejo tudi zunaj naših druženj.

To kar je potrebno s tvoje strani je zavezanost, da se boš udeležila 5 srečanj, na katerih boš imela možnost spoznati svojo ženstvenost, jo prebuditi in aktivirati. S tem boš prebudila vse štiri dimenzije tvoje Biti; telesno, čustveno, mentalno in duhovno.


4 temeljni principi, ki omogočajo negovanje tvojega sijaja...

1. Upočasnitev in sprostitev sta za tvoje telo ključna. Da bi prepoznala, kaj so tvoje potrebe, je treba upočasniti. Če želiš natočiti na bencinski črpalki, moraš ustaviti na črpalki. Ne moreš napolniti posode za gorivo svojega vozila ob tem, ko se mimo črpalke pelješ 100 km/h. Pomembno je, da se ustaviš in se začutiš. Dokler si v hitenju, v norem tempu vsakdana se ne moreš začutiti.

Za žensko, ki je nenehno v pogonu in hiti od enega opravka do drugega, je to lahko velik izziv, vendar je dejstvo, da boš morala upočasniti, če boš hotela ugotoviti, kaj potrebuješ.

Zaslužiš si, da se sprostiš in si podariš čas samo zase, enostavno zato, ker obstajaš. Ni treba, da si kupuješ čas s tem, da si pridna in najprej narediš vse kar je treba, da si zaslužiš, da greš na masažo ali imaš čas za dobro knjigo. Tvoj neskončni seznam lahko počaka, tvoje življenje se odvija, tukaj in zdaj. Začuti telo. Sprosti se!

2. Spoštovanje svojih ritmov, svoje ciklične narave in svetosti. Vedeti moraš, kako postaviti meje, negovati svoje srce, začutiti strast in častiti svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezuješ z umikom v tišino in svetost templjev, vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki si ji izpostavljena, terja svoj davek, ki ga pogosto izkušaš v obliki fizične utrujenosti, čustvenega nezadovoljstva, mentalne izčrpanosti in otopelosti. Na tebi je, da to prepoznaš in sprejmeš, da bi v zvezi s tem lahko nekaj naredila.

3. Negovanje svoje Ženske Duše. Negovanje ženstvene esence je zbirka dnevnih praks, ki ti bodo pomagale, da si osrediščena v svoji avtentični ženstveni ljubezni in svetlobi. Negovanje ni delo na sebi, negovanje je povezana z voljnostjo, z dopuščanjem, da te to, kar si sprejela neguje. Ko si se voljna odpreti in sprejeti, te ljubezen, vitalnost, življenjska energija, ki se pretaka skozi tebe, neguje. Ključ je v utelešanju tvoje mističnosti, poznavanju tvoje ranljivosti in občutkov, da si dovoliš čutiti in čutiš zadovoljstvo v svoji koži.

4. Predaja toku Ljubezni. To je brez dvoma tisti del, ki se ga najbolj bojiš, kajti za to, da se predaš, moraš biti v stiku s svojo ranljivostjo. Poznati je potrebno svojo notranjost in znati deskati na svojih notranjih čusvenih valovih. Potrebno je zaupati vase, da se lahko brezpogojno predaš toku življenja.

In to spuščanje Vase poznam zelo dobro, kajti sama vedno znova te principe uporabljam v svojem vsakodnevnem negovanju Sebe

 

Vabim Te, da prideš Domov, k sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial v srčnih krogih Aktivacija Sijaja.

Ženske potrebujemo druga drugo.

Ključnega pomena je, da si ugledana, da imaš pričo, ki Te vidi. Ker tega kot otrok nisi izkusila, nisi ugledala svojih draguljev, ki jih prinašaš na ta planet. Enostavno so zate nevidni.

Vendar dokler ti ne prepoznaš svojega Darila, ga ne moreš podeliti z ljudmi in s svetom.

Zato je sveti prostor, ki ga ustvarjamo skupaj, kot posoda, ki nas drži, ko se potapljamo v globine sebe, s podporo sestrstva. Brezmejno dragocena je, ker te nauči, kako držiš svoj sevti prostor zase. Skozi zgled, skozi izkušnjo.

Si nežna ženska duša, senzitivna, introvertirana, sramežljiva? Si senzualna ženska, sijoča, ognjevita ženska, ki se drži nazaj in se skriva? Si ženska, ki v sebi nosi skrito željo, da se pokaže in zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je?

Srčni krog je za žensko, ki v sebi nosi bogat, barvit notranji svet in želi svoje globine ženske Biti pokazati ter podeliti svojo edinstvenost in dragocenost z ljudmi in s svetom.

Če čutiš notranji klic, tudi, če ne ustrezaš temu opisu, si dobrodošla!

Kaj je vključeno?

 Odpiranje svetega prostora
 Uglasitev in gibanje z valom
 Globoke prakse za prebujanje ženskih moči
Podporo in povezanost z ženskami v krogu
 Čaj in prigrizki

Teme, ki so del prvega sklopa naših druženj...

Aktivacija Senzualne Moči Ženske

1. Prizemljitev in ozaveščanje razlike med razumom ter energijo maternice. Naučiš se stopiti v sveti prostor maternice.
2. Čutenje razlike v telesu med moško in žensko energijo. Razlika med tem, kdaj si v moški in kdaj v ženski energiji.
3. Zavedanje svojega energijskega prostora in postavljanje meja. S tabo delim, kako zavestno upravljati s svojo energijo ter začutiti vdor tujih energij.
4. Kako ostati odprta, tudi ko boli.

 

Kakšna je investicija za 3 mesečno druženje v živo?

Jaz s teboj delim svojih 26 let izkušenj, padcev in vzponov, ideje in navdihe...

Tvoja investicija za sklop 5 srčnih krogov Aktivacija Sijaja je 197€.

To je tvoja investicija v to, da se naučiš reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti harmonijo v sebi brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstveni način, brez občutkov krivde.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi.

Začnemo v ponedeljek 23.10.2017.
Dobimo se ob 18.00 uri in se družimo do 21. ure

Toplo vabljena!

Razmisli o eni stvari …

Kolikokrat v življenju si ...
Segla ven iz sebe, v zunanji svet po nekaj, kar bi te zadovoljilo?
Kolikokrat si dala denar za obleke ali nekaj majhnega, v upanju, da ti zapolnilo praznino v tebi?
Kolikokrat si nekaj kupila nekomu drugemu in si sebe postavila na drugo mesto?

Ženska je ekspert v tem, da pozabi nase. In to, kar želim zate je, da se spomniš svoje dragocenosti, svoje edinstvenosti in enkratnosti, ki je že v tebi. Dejstvo je, da ko sprejmeš zavestno izbiro, da investiraš vase in v svojo resnico, Univerzum investira vate!

Čas je, da investiraš vase. Moška definicija »investicije« je investicija denarja ali kapitala z namenom, da ustvariš profiten dobiček, obresti ali vrednost s časom. Ženska definicija »investicije« pa pomeni, da se počutiš celostno, celovito, integrirano. Da čutiš živost, ki te vodi k tvojim srčnim željam. Ne glede na ceno, sem tega vredna!

Zasiješ takrat, ko se zavedaš, da svetloba prihaja iz tebe in nehaš iskati nadomestke zunaj sebe, za katere upaš, da ti bodo pomagali zasijati.

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 


Kaj so o druženju povedale udeleženke?

"Na srečanjih sem lahko v družbi sproščeno izrazila sebe. Povezala sem se s sabo in se začutila. Zame je posebej pomembno čutenje in iskrenost do sebe - kaj je moja resnica. Kaj čutim ? ..... Ljubezen do sebe se začne, ko nam je ljuba RESNICA in ko nas zanima KDO SMO. In z možnostjo, da se izrazim kdo sem je to zame dragoceno darilo.
Skozi prakse sem se srečala s svojo notranjo žensko, ki sem jo globoko občutila in spoznala, kako zelo je lepa.
Srečanja so mi bila tudi opomnik, kako pomembno je obračanje k sebi in negovanje sebe, saj konec koncev imamo vedno samo sebe. Druženja priporočam vsem ženskam, ki želijo poglobiti svoje zavedanje sebe." Marjeta

"V tem času, ko smo se družile, sem prepoznala vrednost teh druženj, kaj so mi dala, kaj vse sem sprejela. In moja posoda se je na teh druženjih polnila. V tem času, ko sem zbolela, sem ugotovila, kako močno pogrešam ta druženja. Ker se zavedam, kaj polni mojo posodo. In sama lahko polnim to posodo le do neke mere. Zdaj, ko tega nimam, spoznavam in čutim, kako mi ta srečanja veliko pomenijo. Pogrešam pogovore, ko lahko predebatiram z vami stvari, ki se mi dogajajo sproti. Skozi druženja sem postala bolj odprta, sproščena, iskrena, močna, bolj se zavedam svojih meja in meja drugih, hitreje in močneje začutim druge ljudi (njihove izzive, stiske) in več poslušam, manj govorim. Imam več idej oz. navdihov, ki izhajajo iz moje notranjosti in niso toliko pogojene z zunanjimi dejavniki. Skozi prakse sem se dotaknila sebe. Gre za globok in pristen stik s sabo in drugimi. Dejansko smo priča ena drugi, ko opazujemo, kaj vse se prebuja in zasije iz nas." Mojca M.

"Kot rezultat praks na druženju je v moje življenje je vstopil mir, ki sem ga tako dolgo časa iskala. Verjetno se je pri meni zgodila sprememba tako hitro tudi zato, ker že toliko časa delam na sebi, samo tebe sem potrebovala za "piko na i". Spomnim se, ko sem brala mojstra Eckarta in sem čutila skozi knjigo njegov mir, v sebi ga pa nisem znala skreirati. Zdaj razumem, zakaj ne. Ti si moja prva "inštruktorica", moja prva ženska, ki sem ji lahko sledila, ki sem ji lahko zaupala, saj izžarevaš in podajaš vse to, kar ponujaš. Življenje me je naučilo, da so knjige napisane izkušnje, jaz sem pa živela življenje, izkušala življenje, in čakala na tebe, da me popelješ na nov nivo doživljanja življenja.
Iskala sem osredinjenost preko celega dneva, prosila angele za pomoč pri tem, pa mi ni šlo tako zlahka, kot sem osvojila tvojo metodo. Zdaj pa z užitkom držim posodo in svojo zlato kroglico preko celega dneva, prav uživam v tej energiji. Uživam v predajanju tem energijam, ki me preplavljajo, uživam v prebujanju vsem čustvom, ki mi jih pokažeš, predajam se ženstvenosti, počasi, počasi se razcvetam :-)" Suzana D.

 

In v veliko čast mi bo, če se odločiš, da ta sveti prostor držiš skupaj z menoj.

 

Ko je ženska srečna in zadovoljna so vsi okoli nje srečni in zadovoljni.

Zagotovo čutiš, da se nekaj premika, da smo priča spremembi, novi realnosti, novim možnostim, ki se odpirajo za Žensko. Morda ti nihče ni povedal, kako stopiti v to polje, ki se odpira, do sedaj.

Naj ti povem, kaj je možno ZaTe s tem, ko objameš svojo polno moč Ženske Duše v svojem življenju... s tem si boš odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po sojenju sebe in izkušanju občutkov krivde.

Spoznala boš kako pritegniti v svoje življenje blaginjo s svojo magnetično privlačnostjo. In naučila se boš sprejeti svoj Zaklad, svoje Darilo.

Vsakih 14 dni se bomo družile, se premikale z globokim tokom reke življenja, ki te vabi v lastne globine, se spominjale sebe, svoje edinstvenosti in enkratnosti ter povabile ženstvenost, da steče skozi naša telesa in se izrazi kot Jaz. Ta živost, ženstvenost, žlahtnost bo it tebe napajala tvoje življenje.

Skupaj ustvarjamo sestrstvo, skupno podporo, ki nas drži, ko se premikamo skozi turbulence vsakdanjega življenja. Podpira naše kreativne izraze, ko se premikamo onkraj znanega, širimo svoje meje in druga drugi dajemo podporo, se spodbujamo, da v svojih življenjih vedno znova presegamo same sebe in to, kar je znano.

Naš skupni prostor vsakič znova zapuščamo napolnjene, osvežene, izpolnjene in osvobojene spon dnevne rutine.

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.