To 5 mesečno druženje je za žensko, ki je pripravljena prepoznati svojo dragocenost, negovati svojo Žensko Dušo, deliti svoje Darilo in to narediti na sijoče ženstveni način!

... ko svoj posel delaš na sijoče ženstveni način.

Beri naprej, če te zanima, kako se povezati s svojim notranjim Draguljem, začutiti izpolnjenost v sebi in pustiti sled na svetu!

Draga SiStar!

Živimo v svetu sprememb in ženske v zadnjem desetletju ustanavljajo več podjetij kot moški. Trend pravi, da smo ženske tiste, ki ustvarjamo majhna podjetja in Kaufman Inštitut je oznanil, da smo v desetletju ženskih podjetnic. In to je vznemirljivo.

Dejstvo je, da živimo v izjemnem času, nedvomno je to popoln čas za ženske, da stopijo v svojo polno moč duše in delijo svoje Darilo z ljudmi in s svetom. Energija je otipljiva, vznemirljiva, opolnomočuje nas. In vendar, ko se ozrem okoli sebe zaznavam, da je v podjetništvu še vedno manjka pomembna sestavina.

S teboj želim deliti, kaj to je!

V zadnjem letu opazujem ženske, kako smo vztrajne, pogumne, drzne, koliko tvegamo in kako močno se trudimo, da bi nam uspelo. Ženske danes svoj posel še vedno vodimo na enega od dveh načinov; ali kot hobi ali pa na moški način, kjer je pomembno načrtovati stvari, da bi jih lahko dosegli s točno določenimi začrtanimi koraki.
Iskreno… ta način mi nikoli ni bil blizu. Pravzaprav sem se z vsemi štirimi upirala temu, da bi se lotila reklamiranja in prodajanja tega, kar mi je tako veliko pomenilo v mojem življenju, kar je pravzaprav bilo in še vedno je moje življenje. Vse dokler nisem dojela, da je vse stvar pogleda.

In to je eden od razlogov, zakaj se toliko žensk še vedno skriva ali pa razvodeni svojo strast, da bi svoje Darilo, svoj edinstven, unikatni klic, delila z ljudmi in svetom.

Kar sem spoznala na svoji poti je, da je pomembno, da postavimo novo posodo, novo strukturo, nov sistem, ki nas bo podpiral, da svoj posel delamo na sijoče ženstveni način. In edini način, da to lahko naredimo je, da dopustimo svoji izvorni ženski esenci, svojemu notranjemu Dragulju svetlobe, da zasije iz nas v svet, da vodi celotno izkušnjo, kajti to je edini način, da svoj resnični dušni klic, svoje Darilo, spremeniš v cvetoč posel.

In čas je zdaj!

Čas je, da deliš svoje Darilo, svoj unikatni, edinstveni klic z drugimi.
Čas je za povezavo z drugimi ženskami, ki so na isti poti
Čas je, da prenehamo s tekmovalnostjo in ljubosumjem, da lažne glasove v svojih glavah, ki nam jemljejo čas, energijo in duha, pustimo za sabo.
In predvsem je čas, da zapustimo piramidalni sistem, kjer moraš nekoga pohoditi, da ti lahko zrasteš. Sistem v katerem vsi delajo za tistega, ki je na vrhu piramide.

Si na pravem mestu, če:

…. čutiš frustracijo in ujetost v sistem, pa ne veš kako naprej
…. si utrujena od vsega delovanja, poizkušanja in truda, ki ga vlagaš v to, da bi ti uspelo
…. si v stresu zaradi nenehnega pritiska, da je treba preživeti
…. si preplavljena z informacijami in zmedena glede tega kaj sploh deluje
…. hrepeniš po izpolnjenosti in povezanosti
…. hrepeniš po sodelovanju in soustvarjanju in ne veš kako se lotiti vsega skupaj
…. si pozabila nase in si se postavila na zadnje mesto, kar se po vsej verjetnosti kaže v izčrpanosti, nezadovoljstvu in v tem, da se v delu, ki ga opravljaš enostavno ne zabavaš

Morda si težko predstavljaš pot ven iz tega, kar trenutno doživljaš in želim, da veš, da nisi sama.

Leta 2009 sem bila na tem istem mestu tudi sama. Rada rečem, da sem nenehno hitela za najnovejšimi, sijočimi obljubami številnih "čarobnih" formul, ki so obljubljale vse mogoče. Začela sem s pisanjem bloga, pošiljala maile in se ob vsem temu upirala prodaji in marketingu. Takrat še niti od daleč nisem poznala posla skozi žensko paradigmo Biti ali srčne prodaje. In skozi iskanje v zunanjem svetu sem poskušala najti tisto, kar je resnično moje, svoj unikaten, edinstven izraz svojega Dragulja. V procesu iskanja v zunanjem svetu sem sčasoma ugotovila, da iščem na napačnem mestu in pot me je kmalu vodila navznoter. Ko sem svoje noge potopila v ocean ženstvenosti, sem dojela, da je marketing deljenje Sebe s svetom in da je prodaja pravzaprav služenje ljudem in svetu s svojim unikatnim in enkratnim Darilom. Spoznala sem, da, ko svoje želje povežeš s svojo avtentičnostjo, ustvariš uspeh pod svojimi pogoji. In to je točno tisto, kar želim Zate.

Uspeh vsaka ženska definira po svoje in morda je Tvoj uspeh povezan s tem, da:

…. pustiš sled na svetu, da ustvarjaš pozitivno razliko v življenju ljudi
…. deliš svoje unikatno Darilo z ljudmi in s svetom
…. dopustiš, da se božansko izrazi skozi Tebe
…. objameš svojo Lepoto in umirjenost
…. uživaš, se smejiš in čutiš zadovoljstvo v sebi čisto vsak dan
…. si podariš darilo časa, ki ga preživljaš s svojimi dragimi
…. preobražaš svoj notranji strah v zaupanje sebi
…. sprejmeš blagoslove braginje v svoje življenje
…. ljubiš sebe brezpogojno z vsem srcem, telesom in dušo

Dejstvo, ki ga ne moremo zanemariti pa je, da je čas pred nami čas, ko bo potrebno prevzeti 100% odgovornost za svoje življenje. Leta 2013 sem bila na predavanju v osnovni šoli, kjer so bodočim srednješolcem predavali o tem, kar jih čaka v prihodnosti in predavatelj iz tujine jim je rekel: »Mimo so časi, ko je po končanem šolanju nate čakala služba. Ste generacija, ki bo ustvarjala svoje službe. Zato je pomembno, da veste, kaj vas navdihuje, kaj je tisto, kar vas veseli. Sledite svojim sanjam in izberite tisto šolo, ki vam bo pomagala, da svoje sanje udejanjite v realnosti. Pomembno je, da si razjasnite kaj je vaša strast in pustite, da vas vodijo vaše srčne želje.« Bila sem izjemno pozitivno presenečena nad navodili, ki jih je delil z otroci in ob tem sem spoznala tudi, kako pomembna navodila, so ta vodila, za vse nas. Kajti izbira, da bomo dobili sanjsko službo in pokojnino do konca življenja, je popolnoma in vedno bolj v naših rokah. Pomembno je, da se tega pravočasno zavemo in delamo to v čemer resnično uživamo.

Kako?

Ženstvenost je tisti aspekt v nas, ki nas vodi v tej smeri. Čas je, da prebudimo svojo žensko esenco v sebi, da zaupamo in spoštujemo svoje ženske sposobnosti intuicije ter izrazimo svojo žensko esenco kot podjetnica. In zato sem to 5 mesečno druženje poimenovala FemmePreneur. Skovanka FemmePreneur mi je pri srcu, ker tako dobro v eni besedi povzame, kaj je moja strast. FemmePreneur je ženska, ki je izbrala, da svoj dušni klic živi, uteleša in udejanja.

In preden predstavim kaj je tisto, kar bom v naslednjih 5 mesecih delila s teboj naj najprej razjasnim zelo pomemben detajl … za koga je to druženje primerno in predvsem za koga to druženje ni primerno. Kajti pomembno je, da veš že takoj na začetku ali je to prava stvar zate.

Naj bom zelo jasna…
Če iščeš načine, kako hitro pridobiti velike količine strank, povečati promet na svoji spletni strani, če iščeš marketinške strategije in načine, kako hitro obogateti, potem ti druženje odsvetujem. Dejstvo je, da je tam zunaj ogromno produktov, svetovanj in seminarjev, ki govorijo o teh temah. In prepričana sem, da boš zlahka našla ustrezen seminar na to temo.

Če pa na drugi strani iščeš način, kako na avtentičen, iskren, navdihnjeno ženski način izraziti svoje Darilo, način, ki je popolnoma uglašen s tvojim klicem, s tvojo življenjsko misijo, potem je to pravi naslov zate.

Če Te je tema pritegnila in se sprašuješ, kako bi ti to lahko pomagalo na tvoji poti, naj ti povem, da si na pravem mestu ob pravem času.

Zakaj zdaj?

Če šele začenjaš s svojim poslom, si boš skozi naša druženja nastavila svoj notranji kompas, ki te bo vodil v skladu s tvojo integriteto, avtentičnostjo in resnico. Morda se že dlje časa spogleduješ s tem, da bi začela s svojim poslom in je vse kar potrebuješ jasnost kaj je specifično področje tvojega delovanja in kaj so potrebni koraki, da se razcvetiš v polni moči svoje duše.
V tem primeru bo to naše druženje pomagalo postaviti avtentični temelj za tvoj posel, da boš lahko to, kar počneš, delala od znotraj navzven. Iskreno povedano, sem dolga leta metala krožnike »špagetov« ob steno in gledala, kaj se bo prijelo, ker nisem imela informacij, ki jih bom delila s teboj, kako odkriti kdo si in kaj je tisto, kar je tvoje Darilo, ter kako to Darilo deliti z ljudmi in s svetom na avtentičen, pristen, resničen način. To je lahko tvoj blagoslov, da ti ne bo treba tvojega posla postavljati na novo, kajti tvoje srce, to kdo ti si, bo del tvojega posla že od začetka.

In če si že v poslu, boš razširila in razjasnila svoj klic. Čas je idealen za to, da stvari ponovno premisliš, da resnično začutiš, kje se nahajaš in narediš popravke, ki so potrebni in ti bodo vrnili investicijo vase. Če si že v poslu in morda ne izkušaš lahkotnosti ali obilja, ki bi si ga želela, je edina pot po odgovore navznoter. Sama sem bila pogosto izjemno presenečena, ko sem po mesecih cepetanja in iskanja navzven, vse odgovore našla v sebi, po tem, ko sem se naučila kam po odgovore.
In seveda je tukaj še sindrom "sijočih in lesketajočih se" predmetov, ki so ti na poti, v obliki številnih strategij, programov in nasvetov, ki bi jih nujno morala upoštevati in ki vsak dan najdejo pot v tvoj spletni predal. Pogosto nam odvrnejo pozornost od tistega, kar je najpomembneje in tako potem končamo, kot jaz, z metanjem krožnikov ob steno in v čakanju, kateri bo tisti, ki se bo prijel.
Naša druženja ti bodo pomagala, da boš ostajala usmerjena, z jasno vizijo in boš svoj posel napolnila s svojim unikatnim sijajem. Srečanja so oblikovana tako, da te bodo povezala s tvojo notranjo motivacijo in povečala tvojo kreativno energijo.

In morda si že »divje« uspešna in si v poslovnem svetu dosegla vse kar si želela, vendar ugotavljaš, da nisi srečna. Morda boš celo prepoznala, da si na notranji avtomatiki in delaš stvari enostavno zaradi tega, ker veš, da jih moraš. Resnica je, da ni vse v denarju, in to odkrivaš na svoji lastni koži. Verjetno ugotavljaš, da si nekje na poti izgubila samo sebe in si začutila, da bi rada ta del sebe nazaj.
Pogosto takrat, ko dosežemo v poslovnem svetu vse, kar smo si želele, ugotovimo, da smo izgubile pogled na zvezde, ki so nas v začetku usmerjale na naši poti. Ko je naša vizija zamegljena zaradi procesov in so strategije tiste, ki vodijo igro, pogosto izgubimo stik s svojim notranjim sistemom vodenja. In morda je čas, da ponovno vzpostaviš stik s svojim srcem, duhom, s svojim resničnim notranjim klicem. Če pravočasno popravimo svojo smer v kateri plujemo, se lahko izognemo divjim vodam v prihodnosti.

Kako program poteka ...

FemmePreneur razkriva načine kako razkriti svoj namen in to, kdo sem, v resnici, da bi svoj avtentični jaz zlile s svojim poslom in se resnično razcvetele v svojem polnem potencialu.
Pri ženski je notranji klic nekaj, čemur ne moremo ubežati. Z leti je klic vedno močnejši in slej ko prej nas pripelje do točke, ko moramo izbrati, da mu sledimo. Klic je vztrajen in seveda veš, globoko v sebi, da ga resnično želiš izpolniti. Dopusti si, da te Božansko vodi in našla boš odgovore, ki jih iščeš, v sebi.

Kar ta edinstven program vsebuje je osem srečanj v živo, kjer boš prejela osebni trening in navodila, ki jih boš nato v naslednjih 14 dneh dala v prakso.

Dobila boš vse, kar potrebuješ za gradnjo močnega temelja za svoj posel, vključno s

... posnetki vodenih praks, ki jih bomo opravile na srečanjih
... osem skript, v katerih bo predstavljena vsaka od izbranih osmih tem
... dnevnimi rituali, ki ti bodo pomagali, da boš ostajala v stiku s svojo namero in misijo
... majhnimi koraki, ki bodo pomagali naravnavati smer, da boš ostajala v svoji smeri
In najpomembnejše druženje z ženskami, ki so na tem istem popotovanju vase.
Privatna skupina na Facebooku ti bo na voljo za izmenjavo mnenj in za nasvete, ki jih bomo delile druga z drugo.

Enostavno ni močnejše stvari, kot je ljubeča podpora enako mislečih žensk, ki stojijo s teboj in za teboj in te bodrijo, podpirajo na tvoji poti. Izjemno močna energija vizij, ki so podprte s pričevanji vseh v skupini, se hitreje udejanja. In odgovornost, ki jo imaš, da stvari iz enega srečanja daš v prakso v naslednjih 14 dneh je ključna za to, da resnično izkusiš celoten potencial naših srečanj.

Program poteka v 8 modulih, ki se izvajajo v živo.

Naše prvo druženje bo namenjeno Ustvarjanju temelja, kjer bomo najprej prepoznale, kje se nahajamo in kaj ustvarja zmedo v našem življenju. Srečanje bomo posvetile svoji avtentičnosti, spoznavanju svojega notranjega Dragulja Ženske, ki je sestavljne iz štirih unikatnih in edinstvenih ženskih arhetipskih energij. Vse ženske ga imamo v sebi in ko ga spoznaš in prepoznaš, kako je tvoja ženska esenca tisti peti element, ki se zlije skozi, ko so vsi ostali štirje v harmoniji in povezani med seboj, boš dobila notranji zemljevid, ki te bo vodil na vseh tvojih popotovanjih. Spoznala boš od kje izvira tvoja ženska moč in kako vedno znova napolniti svoje notranje baterije.

Drugo druženje je namenjeno vprašanju Kdo sem jaz, resnično in  kaj je resnično življenje, ki si ga želim. Temelj za naš posel na sijoče ženstven način je notranja jasnost Kdo sem jaz in kaj je moj namen?
Velika večina poslov, ki jih ustvarjamo temelji na idejah, ki prihajajo iz glave, kaj bi morali, kaj se bo obneslo. Svoj temelj poslu bomo postavile na svoji temelji esenci in zato se bomo spustile v globine sebe, v stik s svojim dušnim namenom. Spoznale bomo svoj veliki »Zakaj sem tukaj?«

Tretje druženje nas bo vodilo v globine, kjer bomo spoznale zakaj je zavezanost sebi ključnega pomena, ko gradimo posel, ki temelji na tvoji temeljni esenci. Spogledale se bomo s tem, kar predstavlja gorivo za naš namen. To kar nas naredi žive in nas napolni z življenjem, radostjo in ljubeznijo, moramo nujno vključiti v svoj posel, da bomo lahko čutile zadovoljstvo, tudi, ko bomo utrujene. Ženskam zunanja motivacija v obliki nagrade ne daje enakega zadovoljstva kot moškim. Spoznale bomo čemu je tako in kaj je prava motivacija, da svoj posel delamo na sijoče ženstven način.

Četrto druženje bo razkrilo, kaj je tvoja misija in zakaj sta tvoj dušni namen in strast ključna za to, da svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom. Posel je tvoje vozilo, da to lahko narediš v obsegu, ki ga izbereš sama. Po tem, ko prepoznamo kdo smo in kaj je naše Darilo je ključno tudi, da prepoznamo, kdo so tisti, s katerimi bomo svoje Darilo delile. Negovanje drugih je ključnega pomena in tukaj bomo spoznale kako ljudi na svojem vozilu prepeljati iz mesta bolečine na mesto uživanja. Naše popotovanje tukaj resnično dobiva izjemen razsežnosti.

In peto druženje nas bo vodilo v globine soočenja s tem, kaj so ovire, ki nam vedno znova preprečujejo ali nas omejujejo, da ne delimo sebe s svetom. Štirje življenjski dogovori, ki smo jih ženske prevzele s strani svojih prednic nam vedno znova preprečujejo, da stopimo v svojo najveličastnejšo verzijo same sebe. Čas je, da jih spoznamo in sklenemo nove zaveze same s seboj. Umetnost magnetiziranja in postavljanje vizije bo tukaj v ospredju.

Šesto druženje bo razkrilo kakšna je nova paradigma posla in kakšna je razlika med marketingom, ki temelji na lupini in tistim, ki temelji na vsebini. Ni vsak poslovni model za vsakogar in po temeljitem raziskovanju v prvih petih srečanjih smo pripravljene na to, da odkrijemo svoj poslovni model, ki nam najbolj ustreza pa tudi, kako zgraditi svoj posel, da ima trdne temelje. Spoznale bomo svoj FemmePreneur arhetip, ki nam pomaga prepoznati kakšen poslovni model nam je pisan na kožo.

Sedmo druženje razkriva, da si ti Kreator svojega posla in ustvarile bomo tvoj program preobrazbe, delila bom zabaven in učinkovit način, kako ustvariti svoj temeljni program, ki bo predstavljal osnovo vsemu, kar boš ponudila v prihodnje. Pogovarjale se bomo tudi o lastni vrednosti in o tem, kako določiti cene za svoje storitve. Pogovarjale se bomo tudi o zaznani vrednosti in kako ovrednotiti to kar delaš. Pogledale bomo tudi kako načrtovati in postavljati strategijo svojega posla s pomočjo intuicije, na ženski način. Pogosto se ženske ujamemo v moški način delovanja, ker nam nihče ni povedal, da lahko posel delamo tudi na »ženski« način. Pogledale bomo kako načrtovati svoj teden, svoj mesec in svoje leto.

Osmo srečanje bo razkrilo psihologijo prodaje in zakaj je umetnost sprejemljivosti ključna sestavina za uspešen posel. Sprejemljivost odpira vrata. In kako dosledno skrbeti za rast tvojega posla na organski, avtentičen način, ki je popolnoma uravnovešen s tvojimi edinstvenimi darovi.

 

Tvoja investicija vase ...

Čas je, da  investiraš vase. Moška definicija »investicije« je investicija denarja ali kapitala z namenom, da ustvariš profiten dobiček, obresti ali vrednost s časom. Ženska definicija »investicije« pa pomeni, da se počutiš celostno, celovito, integrirano. Da čutiš živost, ki te vodi k tvojim srčnim željam. Ne glede na ceno, sem tega vredna!

In dejstvo je, da ko ti investiraš vase, Univerzum investira vate!

In če želiš imeti uspešen posel in živeti svojo najveličastnejšo verzijo same sebe, je pomembno, da investicija odseva tvoje želje. Po mojem opazovanju, vedno znova ugotavljam, da ko si nečesa resnično močno želimo, celotno Vesolje stremi k temu, da se nam to tudi izpolni. In običajno to za nas predstavlja širitev, je nekaj, za kar se moramo malce potruditi, da bi dosegli svoje cilje. In to je vedno držalo zame in za druge ženske, ki so se odločile, da stopijo na svojo pot in svojo ženstvenost izrazijo v poslu.

Investicija za naše 5 mesečno druženje je 797€ v enkratnem plačilu.

Začnemo februarja 2015.

In če me je strah?

To je pomemben znak, ki ti sporoča, da si pripravljena na moč svoje Ženske Duše. Če si popolnoma pripravljena, da stopiš v svojo polno moč duše to še ne pomeni, da ne boš čutila strahu, običajno je ravno nasprotno.

Strah je dober znak, kajti to da me je strah, mi pove, in tudi tebi sporoča, da se prebujaš in da vstopaš v večjo igro, kjer so vložki večji in to je dober znak!

In majhna skrivnost; pogosto ne ločimo strahu od vznemirjenja. In to kar interpretiramo kot strah je pravzaprav vznemirjenje ob tem, da se podajamo v nekaj, kar nas vodi NAPREJ.

Ne pozabi, da opolnomočenje pomeni, da živiš svoje življenje prebujena in v soustvarjanju z vsemi aspekti svoje Biti. In čutenje, tudi čutenje strahu/vznemirjenja je dober znak, da si na pravi poti. Vedi, da sem tudi sama pogosto v svojem življenju, tako kot številne ženske, ki pridejo k meni, rekla JA! takrat, ko me je bilo najbolj strah. In nekaj navdihov lahko najdeš tudi v zgodbah, ki so jih z menoj delile ženske, kot si ti.

line

Kaj boš prejela?

Osemkrat 3-urno druženje v živo
Vse vodene prakse v obliki .mp3 zvočnih zapisov, do katerih boš imela dostop po druženju
Skripte z informacijami na teme, ki jih bomo obravnavale
Druženje z enako mislečimi ženskami

line

In bonusi ...

Bonus številka 1

Udeležba na 2 dnevnem vikend druženju Ženska umetnost Kreacije v izbranem terminu januarja ali julija, v vrednosti 297€.

Bonus številka 2

40 dnevni program Moč Blaginje, kjer boš spoznala razliko med paradigmo pomanjkanja in paradigmo blaginje, v vrednosti 97€. Več si lahko prebereš na povezavi tukaj....

line


Vabim Te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna in najboljša različica same sebe.

To je investicija Vate!

Investicija za notranje popotovanje je 797€ za plačila v enkratnem znesku.

Možnosti plačila so:
1. nakazilo v enkratnem znesku 797,00 € velja do 31.1.2015
2. nakazilo v treh obrokih 297€: januar 2015, marec 2015, maj 2015
3. nakazilo v šestih obrokih po 160,00 €, z začetkom januar 2015 do junij 2015

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek na dva načina.

Ali preko paypala na naslov taja@fengshui.si
Ali z nakazilom na TRR SI56 0203 6025 5001 604, račun je odprt pri NLB
Naslov: Ganesh Repič k.d., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 080808

Gre za praktična druženja, kjer z vami delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih bomo avtentični jaz, svoj namen, uglasite s strastjo in misijo, tako da bo tvoj zunanji izraz ustrezal notranjemu Dragulju tvoje ženske Duše.

Želim Ti pomagati, da v polnosti uresničiš svojo misijo, vizijo, da ustvariš to, po čemer hrepeniš in kar si srčno želiš. Kajti moje delo je z ženskami, ki so na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja že dlje časa in ki hrepenijo po tem, da naredijo pozitivno razliko v življenju ljudi, da so navdih svojim otrokom in da resnično vstopijo v polno moč svoje duše ter v polnosti zaživijo svojo ženstvenost.

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto.

Si zraven?

Verjamem, da vsi v življenju pridemo do trenutka, ko je potrebno izbrati ali bomo sledili klicu svoje duše ali ne. FemmePreneur odpira nova obzorja, kako je mogoče v svojem poslu združiti tako srčnost, kot svoj dušni namen, svoje strasti, talente in življenjske izkušnje v misijo, ki te podpira in navdušuje vsak dan znova. In ko ljubiš to kar delaš, delaš to, kar ljubiš!

Verjamem, da lahko presežemo svoje omejitve, svoje zgornje limite, svoje otroške programe in vzorce svojih prednikov. Resnično lahko zaživimo svoj polni potencial Duše, cenimo sebe in v polnosti objamemo svojo lastno vrednost. Če tako verjameš tudi Ti, potem je to program, ki je pravšnji zate.

Preden pa se srečamo v živo Te prosim, da se slišiva in v 15 minutnem telefonskem pogovoru Razjasnitve preveriva ali so prisotni kakršni koli dvomi in pogledava kakšna je najbolj modra odločitev za tvojo osebno situacijo.

Program je oblikovala in ga vodi: Taja Albolena

 

 

 

V Ljubezni, z Ljubeznijo, za Ljubezen

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.