Si pripravljena, na praznovanje življenja?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

MOČ RADOSTI

Draga Ženska!

Narava radosti je hkrati radovednost in nedolžnost kot pri otroku, ter hvaležnost za življenje. Ko smo radostni čutimo lahkotnost srca. In želimo si, da bi bila radost konstantna v našem življenju.

Radost je del našega življenja, ko uživamo življenje, ko praznujemo življenje. Gre za občutenje dobrobiti. In ko smo hvaležni za vse kar imamo v svojem življenju čutimo radost v sebi.
Vsi poznamo ta občutek notranje radosti, ki je kot brbotanje tvoje notranjosti. Radost te pomiri, daje ti občutek varnosti med tem, ko se dogajajo izzivi in stres vsakodnevnega življenja. In ko si dopustiš, da občutiš to radost, je kot bi izkušal globoko pomirjenost sam s seboj. Za radost je potrebna sprejemljivost, odprtost, voljnost, dopuščanje, ranljivost. Radost se rojeva iz ranljivosti, ko si dopustiš, da si avtentičen, da si kar si.

Ključno vprašanje v tem mesecu je; Kaj me radosti? Kaj prinaša radost v moje življenje? Kaj počnem, ko sem resnično radostna?

 

Vabim te, da se mi pridružiš v tej izjemni, ki bo razkrila moč Radosti. Ustvarile bomo polje skupinske svete posode v kateri se bo energija potencirala in kjer pričakujemo čudeže.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled na stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blaginjo. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja. Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Ključ, ko govorimo o radosti je nedvomno v tem, da znamo uživati v življenju. Včasih je prav presenetljivo opazovati, kako je radost povezana z užitkom in ko resnično uživamo smo umirjene in radostnei, sijemo v sebi in nismo evforično vesele navzven. V tradicionalni kitajski medicini je znano, da evforično navdušenje in pretirano veselje izčrpavata srce.
Mnogi ljudje so enostavno pozabili uživati v življenju in ko si ujeta v obveznostih in rutinah, lahko iz lastne izkušnje potrdim, da je izziv, da se ne predaš temu toku nezadovoljstva, skrbi ali celo depresije, kajti izgorelost, utrujenost, skrbi in stres nedvomno niso uglašeni z radostjo.

Dnevno smo ljudje izpostavljeni stresu, rutinam, odgovornostim, obveznostim in tudi zameri. Če smo dnevno v teh energijah, sčasoma, sploh na ženski strani, začnemo čutiti zamero do ljudi, sveta, do vseh obveznosti, ker čutimo, da nas zadržujejo tam, kjer nočemo biti. In tako pogosto iz vsega tega vzniknejo obtoževanja drugih ljudi, službe, dogodkov, situacij, da bi opravičile svojo slabo voljo.

Vsakodnevna praksa je potrebna, da se zavestno vedno znova uglašuješ na radost in da bi to lahko naredili moramo najprej ugotoviti kaj so stvari v katerih začutimo radost. In temu je posvečenih naših 28 dni skupnega druženja.

Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Pogosto omenjam dejstvo, da naše telo potrebuje 28 dni, da prevzame novo navado in ravno zaradi tega je naše tokratno notranje popotovanje dolgo 28 dni.

Vsak dan bom predstavila novo vodeno prakso, ki nas bo peljala skozi različne prizme radosti. In ker gre za dnevne prakse svetujem, da si kot pri vseh dosedanjih praksah omislite dnevnik. Dnevnik radosti bomo pisale vsak dan.

Um je kot vaš notranji vrt; lahko na njem sadite cvetje ali pa za vedno pulite plevel. Glede na to, na kaj se usmerjate izbirate vsak dan plevel ali cvetje. S tem, ko si zapišete stvari, ki vas radostijo, ki jih ljubite, soustvarjate sebe in svoje življenje, prevzamete odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širite brezpogojno ljubezen. Iz vas gredo valčki ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi blaginjo.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila Ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo.

 

 

 

Začnemo v ponedeljek 23.5.2016, pod okriljem polne lune in Veska.

 

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

 

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 23050444

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.