Si voljna preseči pomanjkanje in omejeno gledanje na svet okoli sebe?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

 

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

MOČ HVALEŽNOSTI

Draga Ženska!

Hvaležnost je ena tistih veščin, ki se je v mojem življenju izkazala za ključno. Veliko empiričnih dokazov potrjuje, da so ljudje z nagnjenjem k izražanju hvaležnosti bolj veseli, pozorni, odločni, optimistični, pripravljeni pomagati. So bolj polni energije ter kažejo večje zanimanje in navdušenje za življenje od tistih, pri katerih je to nagnjenje manj izraženo.

Hvaležnost nam pomaga, da opustimo paradigmo pomanjkanja in revščine ter se namesto na to, česar nimamo v svojem življenju, raje usmerimo na to, kar imamo in smo za vse, kar že je v naših življenjih hvaležni. Hvaležnost je ena tistih veščin, ki se je v mojem življenju izkazala za ključno, ko sem se znašla v situacijah, kjer bi se vdala ali bi obupala.

Hvaležnost mi je pomagala, da sem presegla svoje omejeno gledanje na stvari in svet.

Hvaležnost je občutenje, ki ga zaznamo skozi svoje telo in zato je ključnega pomena, da si dopustimo, da čutimo. Čutenje hvaležnosti odpira naše srce in nam daje občutek ljubljenosti, sprejetosti. Hvaležnost te poveže z ljudmi in svetom, ter je ključna veščina za odprte, izpolnjujoče in harmonične odnose.

V sodobni družbi hvaležnost pogosto interpretiramo kot obvezo, ko moraš biti hvaležen drugim in s tem razvrednotili njen dejanski pomen. Kajti hvaležnost je negovanje sebe, ko si hvaležen za to, kar že imaš, si v občutku izobilja in sprejemljivosti.
Ko se ti zdijo stvari same po sebi umevne, prenehaš sprejemati čarovnijo življenja in nehaš povečevati občutek hvaležnosti. Iz te samoumevnosti, da stvari imamo, izhajata tako pritoževanje kot tudi kritiziranje. In kritiziranje ter sojenje nas vedno vodita na pot pomanjkanja. In tega se pogosto prepozno zavemo.

V svojem opazovanju ljudi pogosto opažam, da izhajajo iz pričakovanj, kako bi stvari morale biti točno take, kot so si zamislili. Gre za naš Ego, ki želi imeti nadzor in kontrolo nad ljudmi in situacijami v našem življenju ter tako ohranja svoja pričakovanja. Pričakovanja vedno izvirajo iz preteklih izkušenj, in ko znamo biti hvaležni za to kar je bilo in je, tudi lažje kreiramo to, kar si želimo v prihodnosti, skozi hvaležnost.

Hvaležnost poveže stvari v našem življenju in je zato izjemno pomembna dnevna praksa. Pogosto omenjam dejstvo, da naše telo potrebuje 28 dni, da prevzame novo navado in ravno zaradi tega je naše tokratno notranje popotovanje dolgo 28 dni.

Vsak dan bom predstavila novo vodeno prakso, ki nas bo peljala skozi različne prizme hvaležnosti.

In ker gre za dnevne prakse svetujem, da si kot pri vseh dosedanjih praksah omislite dnevnik. Dnevnik hvaležnosti bomo pisali vsak dan.

Um je kot vaš notranji vrt; lahko na njem sadite cvetje ali pa za vedno pulite plevel. Glede na to, na kaj se usmerjate izbirate vsak dan plevel ali cvetje. S tem, ko si zapišete stvari, za katere ste hvaležni, soustvarjate sebe in svoje življenje, prevzamete odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širite brezpogojno ljubezen. Iz vas gredo valčki ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Uporabljali bomo tudi kamen Hvaležnosti. Gre za prakso, ki je z menoj že od leta 2008, ko sem prvič prišla v stik z aventurinom kot kamnom, ki nosi v sebi frekvenco hvaležnosti in takrat sem ga začela uporabljati kot bom z vami delila v drugi praksi. Če bi želeli poleg dnevnih praks prejeti tudi posebej kamen Hvaležnosti se lahko dogovorimo.

Prakse, ki so del tega notranjega popotovanja so zbrane z vseh vetrov in so del moje vsakodnevne prakse, zato so preizkušene iz prve roke.

Eno najboljših zdravil za razčiščevanje boleče preteklosti ter slabih občutij v sedanjosti je hvaležnost. Dejstvo je, da smo v svojem hitrem vsakdanjiku pozabili na pomen hvaležnosti, predvsem na hvaležnost za izzive s katerimi se srečujemo v svojih življenjih. Brezpogojna ljubezen nosi v sebi tako podporo kot izzive in naši medsebojni odnosi so tisti, ki uravnovešajo ti dve polarnosti. Brez izzivov ni rasti in zato bi se lahko navadili na dejstvo, da izzivi vedno bodo, dokler imamo v sebi karkoli, kar potrebuje širjenje, rast, ozaveščanje.

Življenje nam skozi medsebojne odnose pogosto pošilja velike izzive, izzive, ki so povsem nerazumni (npr. nasilje v družini, vendar nam na drugi strani življenje vedno pošlje tudi ljudi, ki nas podpirajo in nam stojijo ob strani. Zato bodite hvaležni za vse ljudi, ki vam stojijo ob strani, za vse prijatelje, partnerja, za vso ljubezen, ki jo prejmete.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu, rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled ba stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blaginje. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti vašega življenja. Le vi imate to moč v sebi, da preobrazite sebe in svet v katerem živite.

Pridružite se mi in spremenimo ga skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi blaginjo.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umirite, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na naše psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umirite in vzpostavite ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v vaših globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobimo povsem nov pogled na sebe in na svet, ki nas obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje vam pomaga, da ste osrediščeni v svojem notranjem centru tudi, ko v našem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobite vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila vam pošljem vaše uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali na kodirano stran, kjer boste za vstop morali uporabiti ime in geslo.

Začnemo v soboto 15.10.2016, pod okriljem polne lune.

 

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 15100444

Hvala, da SI!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.